Motorrijder = Doodrijder

Dave (RealBizkit666)
Er zullen best motorrijders zijn die zich aan de snelheid weten te houden en dus niet als een stelletje waaghalzen over de weg scheuren. Misschien dat de motorrijders die wel als een gek over de weg rijden zich nog altijd niet beseffen dat ze zeer kwetsbaar zijn als ze zich op de weg begeven.

Als je met een motor een ongeluk krigjt is de kans groot dat je iets breekt en er bestaat ook een grote kans dat je nooit meer motor kunt rijden. Is rijden als een gek zoiets dan waard? Nee toch...

Daarnaast komt er nog bij dat er vaak ook onschuldige veerkeersdeelnemers slachtoffers worden van deze idiote wegmisbruikers. Zoals al eerder vermeld doen niet alle motorrijders hier aan mee, maar in Zweden zijn door toedoen van zo een waaghaals drie mensen om het leven gekomen waarvan twee mensen onschuldig. De motor reed zo hard (250 km/h) dat hij zich bijna een weg boorde door de auto heen.

Lees en bekijk hier een kort verslag en de foto's van de motor die in de auto geboord zit. De foto's zijn gemaakt na het ongeluk en er is dus niets meer te zien van het ongeluk zelf, toch kunnen de foto's er schokkend uit zien.