Mannen en vrouwen

Maarten (Mannee)
Ook uit het nieuws wordt pijnlijk duidelijk dat het vakantietijd is, de kranten en nieuwssites zijn alleen gevuld met gruwelijke berichten en met onzin. Laten we op de vroege morgen maar niet met de gruwelijke berichten beginnen. Eens kijken wat we dan over houden, in ieder geval veel berichten over 'mannen en vrouwen'.

Dat veel mannen hoffelijkheid niet meer zo hoog in het vaandel hebben staan is bekend. Larry Moriarty is echter een man die nog weet hoe het hoort en laat vrouwen gewoon nog even netjes voorgaan. Klik even op dit linkje en je weet waarom je dat misschien beter niet kan doen. Leonard Monfredo heeft weer op een hele andere manier lol gehad met vrouwen. Kost wel wat, maar daar krijg je dan ook wat voor. Tenminste, dat mag je verwachten. Natuurlijk klote als je er de volgende dag niets meer van weet maar wel 40.000 dollar kan afrekenen.

Klap op de vuurpijl is toch wel een bericht uit Italië. Gisteren was nog te lezen dat Italiaanse mannen zich op het strand niet meer bezig houden met flirten en dat de ouderwetse Italiaanse macho niet meer bestaat. Vandaag blijkt echter dat deze uitgestorven macho's een wel erg goedkope manier hebben gevonden om in het weekend een paar uur zonder hun vrouw te kunnen zijn. Bij Juventus is nu namelijk een speciale seizoenkaart voor vrouwen te koop voor slechts 19 Euro per seizoen. Dat is toch een meesterlijke vondst, nu nog hopen dat ze op het juiste moment juichen. Misschien ook een ideetje om De Arena dit seizoen nog vol te krijgen. Ik wed dat Jaakke al zit te rekenen.