Gratis Reisjes?

Jeroen (McMan)
Lieve mensen, wat mij nu op dit tijdstip weer gebeurd, luister en huiver.
Luister ik vanavond naar YorinFM hoor ik dat er een bedrijf is dat zogenaamd gratis reisjes weggeeft. Je krijgt een brief thuis waarin staat dat je een gratis reis krijgt. Je moet alleen even een nummer bellen; 0909-0234. Je hangt een kwartiertje aan de lijn en moet de meest onzinnige vragen beantwoorden. Ze vragen 3X of je het juiste telefoonnummer hebt ingetikt etc. Oftewel pure oplichting want meerdere mensen zijn hier ingetuind. Ein het einde van het gesprek (pak en beet een kwartier later en tientalen euro's lichter) wordt je gevraagd een brief te sturen naar een bepaald adres.
Om precies te zijn

Postbus 10552
1001 En Amsterdam

Weer wat speurwerk verder kwam ik achter hun site, deze vind je hier. (we wisten het adres dus dat was ff googlen.)
Jah dat is dus een website dat iets met zorg doet. Met deze informatie belde ik met de studio en kwam ermee zelfs de uitzending in.
Op de site staat dat hun telefoonnumer 020-5207944 is. Timur belde even op maar wat we al dachten er werd niet opgenomen.
Via de site van de SIDN kunnen we ook netjes zien op welke naam de hele boel is geregistreerd. Morgenmiddag gaan we gezellig met dat bedrijf even bellen en verhaal halen wat ze allemaal aan het doen zijn.

Ik houd jullie op de hoogte.