HoT ShiT - Part Huit (The Games Edition)

Dave (RealBizkit666)
Dynasty Street
Dynasty Street is een mooi en simpel gemaakt spel om in ieder geval je dag mee te vullen of voor sommige gamefreaks maar een paar uur dan. Het spel wijst zichzelf maar als je niet weet hoe je om moet gaan met de controls dan kun je het beste even op controls klikken en de uitleg lezen.

Bloody Rage
Bloody Rage is een spel om even je aggressie kwijt te raken. Als je even genoeg hebt van je baas of iets anders dan kun je het beste dit spelletje gaan spelen. Het is eigenlijk meer een mix van Spiderman, Blade, Street Fighter, Hulk, Sticky Man, Freddy Vs Jason en nog veel meer. Speel het spel en kies je favoriete poppetje en ga de strijd aan met de rest.

Darkness
Je ligt lekker te slapen en je wordt wakker doordat iemand aan de bel hangt. Je staat voorzichtig om en loopt naar de voordeur om te kijken wie er nu midden in de nacht aanbelt. Op het moment dat je open doet verschijnt een hand en vanaf dat moment weet je niet meer wat er gebeurd is...

Lego - Speed Chamber
Lego heeft een leuke spel uitgebracht en hierin speelt een Knight de hoofdrol. Het is een spel dat je bezig houdt net als Dynasty Street hierboven dus je kan verder gaan hiermee als je de bovenstaande spellen hebt uitgespeeld. Het zal ook niet erg lang duren voordat je dit spel ook hebt uitgespeeld tenzij je het spel speelt op Hard Mode. Dan is het een stuk moeilijker.

Darkness 2
Je bent ergens beland nadat een windje je kaars heeft uitgeblazen. Toch voelt de plaats waar je bent niet zo aan als toen het licht nog aan was. Je ziet wel een klein rood lichtje en op het moment dat je daar op drukt kom je erachter dat je ergens bent waar je liever niet had willen zijn...