Racecrashes

Dave (RealBizkit666)
Ford Fiesta
Er zijn van die dingen die mensen gewoon niet moeten doen. Lopen op de weg is daar een goed voorbeeld van. Ok dan, als er geen verkeer op die weg is, dan kan het wel gedoogd worden. Toch moet je altijd uitkijken als je over de weg heen loopt, zeker als je op de weg van een rally-race loopt.

Subaru Impreza
Auto's kunnen gewoon niet vliegen, hoeveel PK er ook onder de kap zit. Een van deze auto's met eigenlijk te veel PK onder de kap is de Subaru Impreza, maar ook deze kan geen weerstand bieden tegen de zwaartekracht. De gouden regel: "Wat omhoog gaat, moet ook omlaag komen".

Volkswagen Golf GTI (opslaan)
Een volkswagen als raceauto, dat kan niet goed gaan. Ook al gebruik je de zeer snelle Golf GTI. Een volkswagen is voor het volk gemaakt en niet voor het een of ander rallycircuit. De Golf in het volgende filmpje zal wel gewenst hebben dat hij liever over de snelweg reed dan over een grindpad.

Nascar (opslaan)
Nascar is een autosport met zeer snelle circuits, deze zijn ook meestal ook ovaalvormig. Deze sport wordt ook met veel auto's tegelijkertijd gereden en als er dan een ongeluk gebeurd dan zijn er ook meestal vele auto's bij betrokken. In dit filmpje is de grootste nascar-crash allertijden te zien.

F1 (opslaan)
Formule 1 is een autosport waar met zeer hoge snelheden gereden wordt. Zoals de meeste mensen weten zijn er ook al verschillende personen omgekomen tijdens een Grand Prix. Een van deze personen is Aryton Senna. Omdat deze tragedie niet vergeten mag worden is dit het filmpje van het fatale ongeluk.