Weblog goes radio

Nolius
Er gaan de komende week wat gebeuren hier. Zoveel zelfs, dat er vanavond uitgebreid aandacht zal zijn voor deze weblog op FOK!radio. Door constante verbeteringen blijven de pageviews stijgen, evenals de kwaliteit.

Hoe gaat het daar nu? Wat gaat er de komenende week gebeuren en worden er nog heftige posts gedaan? We horen het van de webloggers McMan die live in de studio zal zitten en Nietzman die we aan de lijn hebben. Ook hebben we contact met coördinator Rickmans die precies zal uitleggen wat er gaat gebeuren op de weblog. De uitzending begint om 20:00 uur.

Verder gaan we weer de gebruikelijke dingen doen die we iedere week doen. Zo bellen we met admin Yvonne en neemt Cynix zijn week op het FOK!forum met ons door. Luisteren kan je doen door hier te klikken of door even naar dit bericht te kijken.

Je kunt ook een deel van de muziek bepalen door tijdens de uitzending te stemmen op je favoriete plaat.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Have fun!