Kan jij het beter?

Insomaniac

Helaas zijn er in de afgelopen maanden een aantal WWKW'ers vertrokken bij de weblog. On_air, Keroppi en Francesca hebben voor veel leesplezier gezorgd. Om hun gemis te verzachten, zijn we nu op zoek naar nieuwe stukjesschrijvers.

Kan je schrijven? Denk je dat je de weblogcrew aankan? Beginnen je genitaliën al te kriebelen bij de gedachte aan een geile "weblogger" tag achter je naam op het forum én natuurlijk een heus @FOK! mailadres? Heb je voldoende tijd en inspiratie om minimaal 2 keer per maand je hersenspinsels op de weblog te zetten? Maak dan het onderstaande verhaal af en stuur dat voor 27 mei naar weblog@fok.nl (Let op, er zijn wat mailprobleempjes, dus her en der blijft de mail hangen. Pas als je een bevestiging krijgt is je mail binnen. Krijg je geen bevestiging, meld dat dan hieronder in de reacties.)

Schroom vooral niet om de stijl en het onderwerp van het verhaal compleet te veranderen, laat zien wat je in huis hebt!

(Disclaimer; Alle inzendingen worden eigendom van de weblog en kunnen geplaatst en/of bespot worden)

Een gewone dag bij de leukste weblog van Nederland

Zoals elke dag zit Rickmans om stipt 6.00 uur te F5-en. "Geen content, geen content, geen content" brabbelt hij voor zich uit. Zoals elke dag om 7.00 belt hij Tolgashakur wakker, die meteen rechtop in zijn bedje zit. Panisch rent hij naar zijn PC en struint het internet af naar leuke linkjes om de Weblog-bezoekers te entertainen. Om 9.00 uur heeft hij de eerste drie linkjes geplaatst en hij staat zichzelf toe even te pauzeren om te ontbijten. Ondertussen wordt aan de andere kant van Nederland Loedertje wakker. Ze slaat het zaadbevuilde dekbed van zich af en ziet op haar GSM dat Rickmans 23 smsjes heeft gestuurd. "Eerst koffie, dan vilein terug smsen" denkt ze bij zichzelf. Als Rick haar toch ook niet had...

Rick zelf is inmiddels druk in gesprek met Cochese. "Rick, mên, luister, kijk, ik ben dol op peoplemanagement en ik ben pro-meetings, maar ik kán vandaag niet! Business-solutions! Hallooo-hooo!" "Niks mee te maken Cochese, de Weblog hoort ook bij jou op de eerste plaats te staan en iedereen moet vandaag om 15.00 op het hoofdkantoor zijn. En nee, ik accepteer geen mitsen en maren, je bent er gewoon!" Woest hangt Rick de telefoon op. Het leven van een Weblog-Coördinator gaat niet over rozen. Gelukkig is het inmiddels 10.30, het hoogtepunt van zijn dag. Hij pakt de telefoon en laat een kuub zand bij ene Peter Breuls afleveren. Rick lacht -zoals elke dag- om zijn eigen grapje. "Dat zal Breuls leren mij de functie WC te geven! Muhahaha!" Helaas heeft hij niet veel tijd om na te genieten van zijn geweldige stunt, hij moet alle webloggers bijeen zien te krijgen.

Natalie is als eerste en als enige op tijd aanwezig. Niet veel later komen Portier en Nietzman binnen, met een verschrikt kijkende Twinky tussen hen in. Rick kijkt ze streng aan. "Wat hebben jullie met onze junior-WWKW'ster gedaan?" Portier en Nietz glimlachen vriendelijk en laten een bloederig stukje vel zien. Hyper springt Nietz op het dichtstbijzijnde bureau en schreeuwt; "WE HEBBEN D'R VLIESJE RICK! WE HEBBEN D'R VLIESJE!" Al dansend valt Nietz van het bureau, recht in de armen van Portier. Kraaiend en gillend van pret rollen de twee door de kamer. Natalie ontfermt zich over de arme Twinky en de twee dames zoeken een rustig hoekje op om samen alle ellende van zich af te schrijven. Terwijl Rick Nietz en Portier de welbekende veeg uit de pan geeft, komen McMan en RealBizkit666 gebroederlijk binnen stappen. McMan is druk bezig RealBizkit uit te leggen dat eigenlijk iedereen bij de Weblog compleet geschift is.

Iedereen schrikt op als cptmarco paniekerig binnen komt rennen. "Kom snel! Dirkh en Kastanova zitten vast in de lift, we moeten ze helpen!" Op de gang aangekomen komen ze een hijgende Skinkie tegen. "Sorry dat ik zo laat ben, maar ik moest helemaal met de trap naar boven, de lift schijnt het niet te doen" Bij de lift aangekomen zien ze het verschrikte koppie van Jerruh tussen de twee liftdeuren uitsteken. "Nou, euh, kijk, Kasta en Dirkh wilden alles weten over mijn biseksualiteit, dus heb ik ze even een en ander uitgelegd. Toen we bij het praktijkgedeelte aankwamen en Kasta Dirkh probeerde te penetreren, sprong Dirkh zo hoog in de lucht dat hij met zijn hoofd het plafond van de lift raakte enne.. tsja, die stopte er toen mee." Inmiddels zijn Cyberrobin, Xessive, Tolgashakur en Flat_Erik ook gearriveerd en met vereende krachten trekken de heren de liftdeuren open. Nadat het is gelukt om Kasta en Dirkh uit elkaar te trekken, loopt de groep terug naar het kantoor waar Cochese, Loeder en Inso inmiddels gearriveerd zijn. Terwijl Loeder en Inso al pruilend elkaars cupmaten bewonderen, proberen Cochese, Nietz en Portier wanhopig hun aandacht te trekken.

Rick schraapt zijn keel en zegt; "fijn dat jullie er nu eindelijk allemaal zijn. Ik moet jullie namelijk iets vertellen........"