De Frontpage zoekt Metal/rock en HipHop reviewers

Claudia Angenent
WHELP! We zoeken weer mensen, en misschien is het dit keer wl wat voor jou. FOK is namelijk voor de Frontpage opzoek naar twee muziekreviewers. We zoeken 1 Metal / Rock review(st)er en n Metal/Rock-review(st)er en n HipHop/Rap-review(st)er. Is dit wat voor jou? Lees dan het onderstaande goed door en solliciteer meteen.

Wat wordt er van een muziekreviewer verwacht?
Zoals hierboven al staat vermeld zijn we specifiek op zoek naar muziekreviewers in een bepaalde muzieksoort. Zo zoeken we een reviewer voor HipHop / Rap en Metal / Rock. Er wordt van je verwacht dat je natuurlijk van dat genre houdt anders wordt reviewen ook erg lastig. Verder wordt er van je verwacht dat je minimaal twee reviews per maand maakt en online zet. Dit alles gebeurt door middel van een speciale reviewtool waar je op in moet loggen. Natuurlijk is het ook heel belangrijk dat je regelmatig je neus laat zien in crewfora om daar mee te denken over planning van de reviews, spellingcheck van reviews en columns en en om mee te denken over de andere lopende zaken aangaande de Frontpage. Je zal dus af en toe behoorlijk flexibel moeten zijn.

Wat kun je als reviewer verdienen?
Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Je werkt als reviewer op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuk en enthousiast team van mensen om mee samen te werken, en dat is natuurlijk ook heel veel waard. Je krijgt tevens een @fok.nl-mailforwarder na je proeftijd en een tagje FP-Crew bij je naam. Uiteraard krijg je de CD's door ons aangeleverd en mag je deze na review behouden. De portokosten (vaak slechts 1,56 per CD) zijn echter wel voor jouw rekening.

Hoe kun je solliciteren?
Heb je interesse? Stuur dan een uitgebreide mail naar frontpage@fok.nl met als titel [sollicitatie (genre)]. Vermeld in deze mail (in ieder geval) het volgende:
Je username
Woonplaats
Leeftijd
Een (uitgebreide) beschrijving van jezelf
Je interesses op muziekgebied
De reden dat je ons team wilt komen versterken
De uren van de dag dat je denkt online te kunnen zijn om fora/ planning te checken en te kunnen reviewen.
Of je al vaker reviews hebt geschreven.

Je kunt naar deze functie solliciteren t/m vrijdag 3 December 23.59 uur.

Namens de FOK! FP-crew,

De eindredactie