Happy Birthday!

Jilbert (2Mini)
Allereerst mensen, wil ik jullie een stukje taart aanbieden, dat nog van gisteren over was.

Eerst ging ik in een Surinaams schooluniform naar school, maar op mijn verjaardag heb ik besloten om mijn Zeeman overhemd aan te doen. Dit is eigenlijk wel een speciaal overhemd, omdat ik aan de voorkant, daar waar het borstzakje zit, 2Mini met een gelpen heb geschreven. Het ziet er wel aardig uit. Dit had ik trouwens gedaan alleen voor het schoolfeest. Roxy wilde dat we beiden helemaal in het wit gingen met een rood accent. Het thema was overigens Havana .

Maar goed, iedereen vroeg dus natuurlijk: "Waarom 2Mini echt?!" op een kakkermanier. Tja, wat wil je als je op een kakkersschool zit. Toevallig had ik de avond ervoor goed geslapen, dus ik was weer helemaal hyper. Ik antwoorde dus: "Sup... this the shit weetje..."

Ik wil niet zeggen dat ik me lekker voelde, omdat ik een jaartje ouder was, maar gewoon, ik had goed geslapen.
En als ik nu eenmaal helemaal hyper ben, dan ben ik in een goeie bui. Ik nam dus zo'n 10 mensen mee naar de warung (surinaams/ javaans eethuis) waar ik werk. Gelukkig zat de stemming er goed in en werd het nog een leuke dag.

Maar natuurlijk... natuurlijk kan ik niet al mijn weblog vrienden onuitgenodigd voor een feestje laten. Daarom geef ik jullie hierbij een uitnodiging voor mijn party! Vele leuke en bekende mensen komen. Zoals een goeie vriendin Jordan Capri in de partybus lounge. Wat sletjes bij de dance section. Wat kakkermeisjes in de Denmark Hall. Van het ene land, gaan we naar de andere.. naar de United States of America. Een party is niks zonder originele partyhoertjes. En als laatst, represent Azie natuurlijk ook. Bekende mensen zoals Lange Frans, Baas B en Ali B komen natuurlijk ook, maar niet zonder Tara Reid.
Dit meisje gaat overigens achter een van de draaitafels staan.

"Let's pump up the volume and get that beat started, show everything you have, just be retarted."

ben 17 geworden trouwens...