Bloggers gezocht!

Rick (rickmans)
De weblog-crew zoekt leuke, gezellige en met name goede collega's. We zoeken niet alleen mensen die de leuke plekjes van het web kennen en plaatsen op de weblog, maar ook juist mensen die een uitgesproken mening hebben over (web)-zaken en deze goed kunnen verwoorden. Natuurlijk is een combinatie van deze twee heel mooi. In beide gevallen is een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk, we willen tenslotte wel dat iedereen je begrijpt. Alleen leuke links vinden is niet genoeg, het gaat er ook om dat je ze op een leuke manier plaatst. Onze laatste vereiste is dat je ongeveer 20 keer per maand een blog plaatst op de weblog die aan de voorgenoemde eisen voldoet.

Wat krijg je van ons?
Naast de praktische zaken zoals twee extra crewfora die gebruikt worden voor het overleg tussen de weblog-crew, krijg je na je proeftijd ook een heus @fok.nl mailadres (*O*)en je krijgt meteen al een heel mooi tagje achter je naam (zichtbaar op forum.fok.nl ). Maar eigenlijk wil je natuurlijk vooral weblog-crew worden omdat je het leuk vindt om aan weblog.fok.nl mee te werken en daar iets moois van te maken.

Ik wil, wat moet ik doen?
Stuur je sollicitatie naar weblog@fok.nl. In je sollicitatie zouden we graag de volgende dingen zien:
Je nickname
De reden waarom je mee wilt helpen aan weblog.fok.nl
Hoeveel tijd je per week van plan bent te besteden aan weblog.fok.nl
De reden dat we jou aan zouden moeten nemen voor de weblog.

Je krijgt altijd antwoord terug op je sollicitatiemailtje. Mocht je onverhoopt geen reactie krijgen, geef dat dan hier even aan, want onze spamfilter is nogal strak ingesteld. Solliciteren kan tot en met 31 augustus 23:59.