How low can you go?!

Stefan (Skinkie)
Het is twintig graden buiten en de bushokjes zijn weer gevuld met sappige dames achter glas. Zo hebben onderandere Calvin Klein en H&M hun best gedaan om de bushokjes goed te bezetten, just in case dat er geen echte dames rond lopen.

Zo kwam ik vandaag bij m'n favoriete bushokje aan ik ging op het bankje zitten en keek naar een CK-vrouw, welke een zonnebril op had. Er was mij iemand voorgeweest
Iemand had zicht twee(!) keer staan af te rukken op een Froukje de Both look-a-like.

Nu heb ik eigenlijk al zoiets van 'Waarom twee keer op iemands gezicht?' en zeker als je weet dat er aan de anderkant van het bushokje een complete vrouw in bikini met zogenaamde 'erect nipples' aka 'sinterklaas' je aan staat te gapen. Hollandse ongeduldigheid waarschijnlijk.

Nog meer bushokjes
Toen ik de vorige lage actie aan het afkeuren was kwam een dame van rond de zeventien aan lopen in een nog lagere uitgesneden heupbroek, waar ze zich duidelijk niet lang in moest uitrekken. Met gedachte haar over haar onderbuik te kunnen aaien heeft een man toch geen platte papieren vrouwen meer nodig?

Treinhokje
Na de leukste vrouw van vandaag in de bus te hebben achtergelaten en ik het perron van het station Leidschendam-Voorburg op liep in de richting van Zoetermeer, trof ik daar een jonge man aan. Die wat opmerkelijke kleding aan had. Z'n veters kwamen waarschijnlijk uit het radioctieve Oekraïne, maar z'n groene Héneuken, met Heineken logo, kwam echter uit Nederland, hij was origineel ok, maarja hij had beter een bij z'n veters passend fluoriserend Heineken Night of the Proms shirt aan kunnen doen.


ps. Sorry als ik iemands initialen heb gebruikt... je mag me meelen