Vriendin, kroeg, drank, auto, lege accu en meer .....

Erik (flat_erik)
Man wat een avond/nacht

Gister met een paar vrienden in de kroeg. Echt super gezellig gehad, lekker druk en de drank smaakte prima!
Later die avond kwam me potentiële vriendin binnen... gezellig mee gepraat en wat zoenen, al met al een erg geslaagde avond in Leeuwarden gehad.

Mijn "vriendin" had eigenlijks de bus rond half 11 richting haar dorp moeten hebben. Dit was namelijk de laatste voor die avond en bij mij slapen zat er niet echt in. Was namelijk niet alleen thuis
Prima, stop ik nu met drinken en breng ik haar (en haar vriendin) met de auto ff naar huis!

Het is half 1. Die vriendin belt ff naar huis want haar ouders zijn ongerust ofzo! Ze moest binnen nu en een uur thuis zijn. Ik vind alles best. Zat namelijk al sinds 4 uur die middag in de kroeg en mijn budget liet het ook niet echt meer toe
Op de fiets richting mijn huis. Daar aangekomen zaten mijn pa met vriendin nog gezellig op de bank en waren al lekker aangeschoten van de wijn en het bier.
Kan ik de auto ff lenen, ben nuchter!! Hmzz zeker weten? Ja natuurlijk :B nou vooruit maar weer...

Op weg richting het geweldige dorp "Grou" stopten we eerst in Goutum (net voor lwd) om een vriend van mij nog ff snel thuis te brengen! Na dit gedaan te hebben besefte ik dat hij mijn mobiel nog had... Erg stom van me want deze had ik later nog wel nodig
Eerst haar vriendin thuis brengen. Geen idee hoe dat ongelofelijke kleine rot gehucht heet maar het was iig moeilijk te vinden.

Eindelijk. Relaxt met z'n 2'n in de auto met een moppie muziekje op de radio Ok, in Grou aangekomen hadden we nog niet echt zin om haar huis te gaan. Erik drukt de auto onder een viaduct en doet de motor uit. We beginnen elkaar als snel hevig te zoenen en we maken het ons comfortabel in de auto voor zover dat mogelijk is.... De tijd vliegt voorbij, het is al snel 2 uur later en de radio begint te stotteren UUhhh zal de accu leeg zijn Erik? Nou laten we dat niet hopen! Ik klim terug naar de bestuurdersstoel en probeer de auto te starten....... Ja bijna bijna bijna ... klik klik!! FUCK!!

Geen hond op straat te bekennen. Daar sta je dan in een afgelegen straatje in een afgelegen rot dorp! Het is inmiddels wel 4 uur snachts maar er is hoop.... en komt een auto aan. Misschien kan hij ons helpen met startkabel oid... Wij zwaaien en een gebaar maken om een stoppen maar deze klootzak rijd mooi door Geef hem eens ongelijk. 2 apen onder een viaduct om 4 uur in de nacht. Ik zou zelf ook mooi door rijden.

Ik kom met een heldere ingeving om de auto ff honderd meter te duwen naar een iets beter plekje, daar is wat meer verlichting en staan we goed om de afslaande auto van de snelweg te zien! (die er niet zijn). Het loopt tegen half 5 maar er is hoop. Een golfje komt onze kant op!! stoppen graag en dat doen ze. 2 knapen stappen onder invloed van een grote jonkel uit en willen ons hebben! God dank!

Mooi de auto loopt weer. Het is nu ongeveer een uurtje of 5 ik ga haar nu toch echt maar thuis brengen. Ik kan zelf ook nog wel wat slaap gebruiken want moet met kerst gewoon werken
Nog een laatste natte nachtzoen en weg is ze. Ik doe de lichten aan, muziek lekker hard en rij naar huis.... wat een leuke start voor een "relatie"