Vier mei, dodenherdenking

Jaap (portier)
"Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken we allen -burgers en militairen- die in het Koninkrijk der Nederlanden, of waar ook ter wereld, zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesmissies"

Op vier mei zijn we stil, om acht uur, twee minuten. We herdenken de slachtoffers van de tweede oorlog, maar ook de recentere oorlogen. We herdenken de gevallen, hun inzet, wat zij voor ons betekent hebben.

Op vier mei zijn we stil, heel FOK! is stil. Om acht uur gaat FOK! twee minuten op zwart.
Nu is gebleken dat, terwijl heel FOK! een zwarte pagina kreeg, de weblog nog operationeel was. Dit komt door een technische fout. De weblog draait op een ander script, waardoor de site niet tegelijk met de andere onderdelen op zwart ging. Helaas kwamen we hier te laat acher.

Wij willen onze excuses aanbieden voor ditgeen. Ook de weblog heeft respect voor de gevallenen en is ook stil op vier mei. Namens de hele crew wil ik benadrukken dat er geen opzet in het spel was. De menselijke fout is vergeefbaar en aan ieder die zijn of haar vraagtekens bij deze actie gezet heeft willen we deze wegnemen. Ook de weblog staat stil bij de herdenking, ook de weblog is stil.

Nogmaals onze excuses, namens de gehele Weblogcrew.