Michael Jackson

Benjamin (Dagobert)
Het zal zeker al een jaar of tien geleden zijn. Ik was bij de buren op visite. Het buurjongtje was jarig. familie op visite, kaart, kadootje, je kent het wel. Hij kreeg voor zijn verjaardag een casetterecorder met een casettebandje. En wat voor muziek? Michael Jakson (ja vandaar dat deze column zo heet )

Je hebt misschien het volgende op de Frontpage wel gelezen:

Quote:
Michael Jackson heeft een video vrijgegeven waarop te zien en te horen is dat hij door de maker van de veelbesproken documentaire van vorige week is "verraden".

Op de door Jackson's eigen cameraman gefilmde beelden is te horen dat hij door Martin Bashir een "goede vader" wordt genoemd, en tevens dat Michael's relatie met zijn kinderen "spectaculair" is.

Het lijkt erop dat door de voice-overs van Bashir hij het kijkende publiek heeft willen misleiden. De bewuste beelden van Jackson's eigen cameraman worden op 20 februari vertoond op de Amerikaanse TV, tesamen met een interview met een van Wacko Jacko's ex-vrouwen Debby Rowe.

Nou, gisteren was het dus zover. Nadat ik de tweede aflevering van de zoveelste serie Surviver (a la Expeditie Robinson) had gezien zapte ik wat in de rondte en viel ik midden in het ebwuste programma. Heerlijk die roddelpers.

Ze proberen objectief over te komen. Eerst kwam Martin Bashir met zijn interview. Jackson was ronduit ontevreden over de manier waarop hij afgespiegeld werd. En wat krijg je dan: een tweede documentaire met allemaal dingen die in die andere waren weggelaten.

'Trekt U zelf Uw conclusies. Wij geven, in tegenstelling tot Bashir, niet onze mening en belichten het objectief.' En ondertussen schijnt er net zo hard doorheen dat het een 'slechterik' is.

De pot verwijt de ketel dattie zwart ziet zegt men ook wel.

Michael is een geval apart, maar wel een geniaal musicus. Hoeveel operaties hij nu wel of niet heeft gehad boeit me eigenlijk drie keer niks. Kinderporno Als het echt zo is, waarom doet niemand er wat aan? Om nu over medelijden te spreken gaat me wat ver, maar ze moeten wel altijd hem hebben.

zoals hij zelf zei: 'Mensen vinden het geweldig om iemand tot ster te verheven, maar ze vinden het nog mooier om hem daarna de grond in te boren.' (Iets in die richting, in t Engels natuurlijk)