Idols... [update]

Erik (flat_erik)

Update
Zaterdagavond moesten twee heren plaatsnemen op de verschrikkelijke krukken, namelijk Jim en Bas! "Ik kan me niet voorstellen dat ik win van Jim", zegt Bas beteuterd vlak voor de uitslag. Hij krijgt gelijk, want voor Bas eindigt Idols tijdens de Nederlandstalige liveshow.

Het einde van de vierde liveshow is nabij en het is tijd voor Tooske en Reinout om bekend te maken welke twee kandidaten de meeste kans lopen om het programma Idols te moeten verlaten. De juryleden voorspellen alle vier dat Bas gevaar loopt.

En ze krijgen gelijk: Bas moet op die vreselijke kruk plaatsnemen. Naast hem komt de jongste knaap van het gezelschap, de 15-jarige Jim, op de kruk te zitten. Reden voor Bas om alvast de balans op te maken. "Nu Jim naast me zit voel ik me relaxt", zegt hij tegen Tooske en Reinout. "Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik win van Jim."

Zijn gedachte wordt waarheid, want voor Bas eindigt Idols tijdens de vierde liveshow. Bas blijft er nuchter onder. "Ik wil ten eerste iedereen bedanken die voor mij heeft gestemd", zegt hij plechtig. "Verder is het gewoon zo dat ik nooit had durven dromen dat ik hier had kunnen staan."

"Ik ben al een winnaar, want ik heb nog nooit wat met zingen gedaan." En zo neemt Nederland afscheid van een talentvolle zanger uit Klazinaveen.

Poll: Wie van de 6 overgebleven kandidaten gaat Idols winnen?
*Jim
*Hind
*Jamai
*David
*Dewi
*Marieke

Tussenstand:


Ook een poll maken? Klik hier