Het GKOP

Stefan (Skinkie)
Het grote kamer opruim project is aangevangen, er moest iets gebeuren. Mijn habitat was vervuild, slordig geworden en niet representatief meer. Die eerste twee maken mij natuurlijk helemaal niets uit, je kamertje mag wel wat stoffig zijn, hier en daar een papiertje op de grond, maar het laatste punt begon parten te spelen.
Niet dat er buiten mijn familie veel mensen mijn leefomgeving (durven) te betreden, maar je moet natuurlijk wel rekening houden met een mogelijke toekomst die op sociaal vlak sterk verbetert.

Laat is maar is met de muren beginnen: A0 posters van de marine, bedekken mijn muur voor me. Vier Britney's, een F16, een Haai, een Periodiek Systeem der Elementen en een poster van Titanic kijken mijn van af mijn rechter de muur aan. Links achter me hangt een Pepsi poster van de Spice Girls. U begrijpt vast wel, dat deze trends helemaal uit zijn, ze gaan er af.
Als we een niveau dichterbij komen zien we langs de muren een aantal computers (10) opgesteld, met daarbij drie monitoren, eventuele randapparatuur laat ik maar buiten beschouwing. Voor en onder mijn bed ligt het koninkrijk van de ovenvisjes, papier etende wezens die zich te goed doen aan mijn handgeschreven school- en freelance werk.
Over de vloer liggen talloze voorwerpen verspreid van cd-romspelers tot een 286 laptop, waar de floppydrive van overleden is. Al met al een flinke tering zooi.
Gisteravond was ik begonnen met de elektronica afdeling, dat LCD schermpje moest eigenlijk maar is gesoldeerd worden, zo gezegd zo gedaan. Vandaag staat het afmaken van mijn Baybus, zoals ze dat op Tweakers noemen, op de planning.

Verder moet ik ook maar is gaan puinruimen onder en voor mijn bed.
Ik hoor jullie al denken, waarom haalt hij in zijn hoofd dat iemand bij hem op bezoek komt? Misschien een geruststellende gedachte dat ik dat zelf ook niet weet. Wat ik uit lang vervlogen tijden nog wel herinner, dat een kamer met een vrije vloer er heel leuk uitziet! Om maar te zwijgen over het nut van potjes met printplaatjes die liggen te verteren omdat je de tijd niet neemt om alles in elkaar te zetten.

Zoals hierboven al een beetje duidelijk is geworden heb ik een beetje een chronisch probleem met opruimen, als ik wat vind wat nog niet is afgemaakt, ga ik eerst verder, in het geval van het LCDtje, wilde ik dat dus eerst solderen, maar achteraf bekeken is dat nu ook weer bijna af en kan ik bijna verder gaan met de stapel voor mijn bed.