Wolken

Benjamin (Dagobert)
Ik werd vanmorgen wakker, net als altijd (Joh, wat begin je weer boeiend vandaag zeg ) Ok, het was dus niet zo koud als anders (wordt het al intressanter?) Ik werd dus wakker en het was niet zo koud als anders (dat had je al gezegd) Ik keek uit het raam en kon de buren zien (is dat zo vreemd dan) Gisteren was alles grijs (zeg dat dan meteen), ik kon nog geen 10 meter zien toen ik naar de bus liep. Hou deze keer je commentaar voro je, wil je Vandaag was het erger, we zaten boven de wolken. Een vreemd gevoel.
Ik liep dus vrolijk naar de bus, in tegenstelling tot gisteren kon ik alles zien en dus ook iets in mijn ogen zeer vreemds. Een overgang van wolk naar land. Zie het als een scheef grasveld, berghelling, waar een wolk uit lijkt te komen. Erg weird.
Vervolgens stap ik vrolijk in de bus en na een paar honderd meter is er niks te zien. Met de bus door de wolken, dat ik dat nog eens zou meemaken. Even later was ik op school en zat ik onder we wolken. Het blijft toch een vreemde gewaarwording, die bergen.