Nieuwe wwkw mensjes

Rick (rickmans)
Zoals jullie misschien al gemerkt hadden, hebben we twee drie vier vijf nieuwe mensjes op de weblog:
-Nietzman
-Skinkie
-GrayFox
-BlaatschaaP
-Nerd

Ze zullen zelf ongetwijfeld dit stukje nog even editten om zich voor te stellen . (Nietzman niet natuurlijk, aangezien hij geen zin heeft om trieste verhaaltjes over zichzelf te gaan schrijven) (Laat! dit! nu! even! staan! svp!)

* Skinkie is nu ook een weblogger
Wie is Skinkie? Skinkie is op dit moment een maandje 18 en studeert Hogere Informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Heeft redelijk veel vrije tijd en wil een druk leven lijden, dus moest Skinkie maar is wat gaan doen voor Fok!

In eerste instantie heb ik me opgegeven als Columnist voor op de Frontpage... maarja daar moesten ze me niet
Toch was ik niet helemaal onopvalend gebleven en werd door Vork gespot als potentieel Weblogger. Zo'n kans laat je natuurlijk niet schieten! (Of wel )
Ik ben meestal het type dat alles in z'n schoot krijgt geworpen aan onzin en zal het dus ook graag met jullie willen delen, verder vind ik het leuk om stukjes te schrijven en dat schijnt hier ook op prijs gesteld te worden onder de kop: Wat wij kwijt willen.

Over mij persoonlijk: 18 en Single.
Over mijn cariere: Ik ga 2 september weer naar school en tussen door freelance ik wat, maak Webpaginaatjes en Software.
Wat doe je op dit moment? Ik ben Het Geinige Paardenspel voor Brechtje aan het maken


Even voorstellen: GrayFox

De naam GrayFox doet een grijzende wat oude man vermoeden. Niets is minder waar. Ik tel 19 lentes en dus nog zo groen als gras :p. Misschien ben ik bij sommige beter bekend als Goochem.

Wat doet die GrayFox hier in godesnaam?

Ik hoop jullie entertainen met leuke stukjes in het wwkw. Ik ben journalist voor een trend bureau. (klinkt heel wat meer dan het is ) En ja ik hou dus van schrijven. Ga maar even kijken in wwkw. Soms zal het een mening zijn, soms opinierend, en ook vaak lectuur ( zo noem ik het dan :p)

Ow, en wie is BlaatschaaP dan?

BS is het schaap van de 4 diertjes(verwacht ik zo, als ik vosje, stinkdier en tja nietzman zie zitten). Het is een meisje van 15 wat bezig is met een gymnasium opleiding ergens in Nijmegen. Ik moet je wel waarschuwen : Ze is aardig gek en vreemd, schrik dus niet als ze zonder wat te zeggen je aan het lachen (of huilen ) maakt .

Verder heeft ze een vriend (lievie ) en houd ze erg veel van computers en basketbal. (fok! hoeft er denk ik niet meer bij genoemd te worden ). Zo, da's vast wel genoeg voor vandaag .

Als je haar toch niet kunt missen kun je altijd bij de wwkw kijken .

En eindelijk ook een echte Nerd op de weblog

Of een echte Nerd? Niet echt...en ik vraag me ook eigenlijk af waarom ik deze username in hemelsnaam ruim 1,5 geleden heb gekozen!

Maar deze 'Nerd' gaat jullie op de hoogte houden van alle vreemde, rare, grappige en interessante dingen die hij opmerkt in het vage wereldje van de Amerikanen. Ik zit hier in Steamboat Springs, Colorado sinds een maandje nu. Ik ga hier een paar uurtjes per week naar school en de rest van de week ben ik op zoek naar illegale feestjes. Ben pas 18, en dat is een rotleeftijd in de US. Gelukkig zijn daar af en toe nog wel wat creatieve oplossingen voor de vinden