Het Geinige Paardenspel

Stefan (Skinkie)
Misschien is het sommigen van jullie op het forum duidelijk geworden dat ik samen met Brechtje, Inkie en nu ook Blieblie aan een paardenspel ben begonnen. Soms moet je iets gewoon doen, ook al kost het veel tijd!

Dat is het natuurlijk niet alleen. Je kan ook in het bejaardehuis om de hoek mensen helpen met internetten, misschien voelen jullie waar ik heen wil.

Vrijwillegers werk, wie doet het nog? En waarom zou je het nog doen? Mij geeft het eindresultaat altijd voldoening als iemand blij is met wat ik voor hem of haar gedaan heb. Natuurlijk kun je, je tijd ook in andere zaken steken, je werkt (of gaat naar school), je zou ook nog een sociaal leven kunnen hebben...

In hoeverre zien jullie de mede crew op Fok! als vrijwilligers? We proberen het voor jullie toch leuk te maken en er is niks mis mee om je eigen steentje aan bijvoorbeeld Fok! bij te dragen. Nu ik een aantal dagen de crewfora volg kom ik leuke ideeen tegen, jammer genoeg is er te weinig tijd, duurt het te lang of zijn er geen mensen voor.

Als je is voor je zelf gaat kijken waar je goed in bent, teksten verzinnen, tekenen, photoshoppen, webdesign, flash, php, perl... en je denkt ja let me be part of the unofficial fok! creativity team meld je dan gerust bij ondergetekende aan. Een site draaid niet alleen op moderators, een site moet eerst draaien voordat modjes nodig zijn!

Om nog even te spammen: Voor Het Geinige Paardenspel zoeken we nog een Flash-Guru, met nadruk op Guru. Voel je, je aansproken meld je dan ook even bij ondergetekende op de email.