Vliegpaniek

Benjamin (Dagobert)
Nog drie nachtjes slapen, dan is het zover. Al drie jaren lang zijn ze druk bezig met de organisatie, maar dan heb je ook wat. Ik ga dan naar Canada met mijn orkest. Lekker twee weekjes feest vieren voordat ik examen moet doen.

De sfeer is goed, alles is netjes geregeld en mn koffer staat klaar. Hij raakt steeds voller en voller. Alhoewel alles op wieltjes verloopt krijgen we de meest angstaanjagende adviezen:

-Doe een pyjama in je handbagage, stel je voor dat je je koffer kwijt raakt.
-Als je nou verstandig bent dan doe je met zn tweeën twee koffers delen en dan ik elk van de twee een beetje, als de koffer dan kwijt raakt heb je in ieder geval nog iets.
-Doe een goede stevige band om je koffer, stel je voor dat hij open springt tijdens de reis.
-Laat je koffer insealen op Schiphol, dat kost haast niks en je loopt niet het risico dat er smokkelaars dingen bij je koffer instoppen

Ze zijn volgens mij redelijk gestressed bij de organisatie. De afgelopen twee dagen heb ik zes mailtjes ontvangen met de meest fantastische tips:
-Neem een lunchpakketje mee voor in het vliegtuig
=Doe dat lunchpakketje in je handbagage en niet in je koffer
en zo gaat het maar door, misschien dat er veel mensen zijn die nog nooit gevlogen hebben of die zo dom zijn om dat te doen, maar ik vind het eigenlijk een beetje boel overdreven. Nog zo'n leuke:
Doe je paspoort in je handbagage zodat je hem kan laten zien bij controle

Maarja, ze zullen het wel nodig vinden, het is mn laatste reisje met hen dus ik beklaag me er maar niet voer, ze zitten al genoeg in de stress