LKM slaat op de vlucht!

Redactie FOK!frontpage
Omdat het alweer een hele poos is geleden dat ik wat heb getiept zal ik ook mijn aandeel maar weer eens leveren.

Vandaag en gister was het weer dolle pret op school. Mijn beste vriendin heeft namenlijk een vriendje, die ook bij ons op school zit! Maar omdat ze hem eigenlijk alweer een beetje beu is (en dat is heel logisch na al weer 4 weken aan hem vast gezeten te hebben) zijn we elke pauze weer bezig hem zo goed mogelijk te ontlopen, wat vaak weer een hele klus is!

Gister in de middagpauze trok mijn vriendin me direct mee naar de mediatheek, zodat ze 'hem' niet tegen hoefde te komen.
We stormden de gang in en BOEM! daar knalden we tegen iemand op.... en welja, het was 'hem'
'Ik euhm..', begon mijn vriendin. 'Wij gaan naar de media, even iets opzoeken!' riep ik snel, en trok mn vriendin mee, die allang blij was dat ze weer van hem verlost was.

Vele meiden die in hetzelfde schuitje hebben gezeten, weten vast wel hoe dit soort dingen er aan toe gaan.
Tijdens de leswisselingen goed uitkijken of 'hij' er niet toevallig aankomt, en tijdens de pauze's je tussen de kluisjes en jassen verstoppen... tis echt een hele klus!

Toen ik vanmiddag aan dr vroeg of ze hem toevallig niet een beetje heeeeeeeel erg beu was antwoordde ze, jah, zie je niet hoe lomp ie af en toen doet Ik zo van, euhm... nou, ja soms..? (ik vin het eiglijk wel een schatje )

Hopelijk luisterd die lieverd nou eens naar me, en dumpt ze hem gewoon. Dan kan ik eindelijk weer lekker rustig mn boterhammetjes opeten in de pauze!