Dagobert & Canada deel IV

Benjamin (Dagobert)
Nu deeltje vier alweer, tussen TARA's verhaaltjes door toch ook mijn stukje maar weer.
Ok, ik was dus weer een stukje verder. Alleen dat visum, dat moet nog en dan is het toch wel redelijk zeker. Voor een bewijs van goed gedrag moest ik bij de burgelijke stand zijn. Ik ga er dus heen, met een paspoort en een pinpas en na een kwartier ben ik weer weg daar. Ze zouden het onderzoeken. Ze gaan in zo'n geval alles natrekken uit mn verleden bij justitie en ik moest vier weken wachten. Tja....die zijn nog niet voorbij en ik zal dus nog moeten wachten tot ik weer verder kan.
Maar er gebeurd meer ondertussen, ik heb het geluk dat ik over twee weken ook al twee weekjes naar Canada ga. Na een jarenlang spaarsysteem gezellig twee weken plezier met mijn orkest en het toeval wil dat we ook in 'mijn' Kamloops komen. Dus ik heb ze maar eens gemaild, of ik niet een ontmoeting kon regelen met mijn gastgezin. En toen bleek dus dat ze mijn aanmeldingsformulier voor een gastgezin nog niet hadden ontvangen Daar moet ik dus ook weer achteraan.
En verder, tja, de eerste voorbereidingen qua bagage worden gemaakt. Ik ben druk op zoek naar een digitaal fototoestel en nog belangrijker: het geld ervoor Het gaat gestaag verder en gelukkig is het zo ongeveer afgerond zo vlak voor mn examens, kan ik mijn energie daar eerst eens in steken