Wie is dat nu weer?

Benjamin (Dagobert)
‘Dat’ is dus een van de nieuwe mensjes van de weblogcrew. Mijn eerste ding wat ik kwijt wil is een klein verhaaltje waarin ik wat over mezelf zal vertellen:

In het zogenoemde normale leven wordt ik Benjamin genoemd. Ik woon in Groningen, 18 jaartjes oud en ik zit in Atheneum zes. Ik doe 'gezellig' tweede fase met profiel N&T. Mijn laatste op de middelbare school dus en dan heb ik het eerst wel even gehad hier in Nederland en zal ik voor een jaartje vertrekken naar Canada! Naast mijn school zit ik zoals de meeste hier veel achter de computer en werk ik ook nog een uurtje of zeven in de week bij V&D. Ik ren me ook nog twee keer per week rot in de sporthal tijdens het handballen en zo af en toe maak ik ook nog gezellig muziek bij een harmonie orkest waarin ik slagwerk speel.

Hier op Fok! hang ik veel rond op het Fok!Eiland en ben dus een rasechte eilander, maar natuurlijk kom ik ook wel eens ergens anders. Hier op de weblog bijvoorbeeld, ik zal proberen om het hier leuk te maken en om de lezers te vermaken. We zullen zien of het gaat lukken, aangezien je nu al hier bent aangeland met lezen is het voor een enkel minuutje al gelukt.