Ik weet geen titel...

Redactie FOK!frontpage
Het is wat met die treinen tegenwoordig. Ik zit er niet vaak in maar de laatste tijd op een of andere manier 1 of 2 keer per week. Terwijl ik het afgelopen jaar nooit in de trein zat. Wat mij iedere keer weer opvalt is hoeveel rare mensen met de trein reizen. Van afgeracht hoertje tot Hockey meisjes (Ja daar zit een verschil in want de hockeysters hoef je niet te betalen.) Gisteren moest ik naar het noorden des lands. Ik zat rustig op een nooit comfortabel zittend bankje mijn boek te lezen. 166 x Youp. Ja ik ben een fan van die man en ik moet erg om hem lachen. Vaak ben ik het ook helemaal eens met wat hij zegt. Als ik kon schrijven/Connecties maken zoals hij het kan was ik dolgelukkig.

Maar goed ik zat dus me nergens mee te bemoeien maar ik zat me ondertussen wel af te vragen waarom die boeren nu al bezopen waren. Ook was ik best nieuwsgierig hoe het vriendinnetje van het meisje er tegenover eruit zag. Nou is dit een rare gedachte maar ze hadden zo'n heel erg leuk gesprek over uiterlijk met zijn 2tje. "Ja maar jouw borsten zijn mooier" "Ja maar jouw kont is wat dikker dan de mijne". Ik sta regelmatig versteld van mensen die een mobiele telefoon behandelen als een apparaat dat er voor zorgt dat niemand je kan horen. De ene keer gaat het over uiterlijk en de andere keer over de moeder maar de beste gesprekken om af te luisteren zijn toch de smoesjes.

Scenario schets :
Man van ongeveer 50 jaar rijdt net met de intercity Utrecht binnen.
Zijn telefoon gaat. Hij kijkt wie het is en denkt er heel even aan om niet op te nemen. Hij neemt op en zegt tegen de telefoon. "Hoi schat ik ben nog steeds niet in de buurt hoor. De trein komt net maastricht binnen rijden dus het duurt nog wel even voor ik Rotterdam ben".
Nou is mijn aardrijkskunde nooit zo goed geweest maar volgens mij klopte er iets niet.

Verder heb ik nog het leuke spelletje gespeeld waar je via de ramen iemand aankijkt 3 banken verderop. Die personen denken dan wel dat je ze aankijkt maar weten het zo niet zeker dat ze eigenlijk niet terug durven te kijken.

Ik heb me eigenlijk wel vermaakt in de trein gisteren En waar gaat dit stukje nou over ? Weet ik het.Ik kon geeneens een titel bedenken maar ik had me voorgenomen dagelijks een stukje te schrijven dus dan moet ik dat ook wel volhouden...