Welkom op weblog.fok.nl

Danny
De aankondigingen waren er al een dag of twaalf en inmiddels was de url al meerdere malen geraden, maar nu is 'ie dan ook eindelijk te bezoeken en volledig online: weblog.fok.nl.
Er staat nog niet zo heel erg veel content in, maar daar zal snel verandering in komen. Net als op de frontpage zullen we deze site dagelijks en 24 uur per dag voorzien van leuke links, items etcetera.

Wat is weblog.fok.nl ?
Weer eens een of ander stompzinnig idee van mijzelf. Het idee van een weblog bestaat natuurlijk al veel langer, maar dit is een weblog in een FOK! jasje met daarnaast nog aardig wat andere zaken, waarmee het eigenlijk een volwaardige site is geworden. Een site met niet alleen de meest bijzondere links en zaken van internet, maar ook vooral veel humor, veel spraakmakende zaken en opmerkingen, veel interactiviteit in de vorm van reacties en submits en veel blote dames

En waarom zou ik hier überhaupt vaker komen dan deze ene keer ?
Geen flauw idee.
Het enige dat ik hoop is dat iedereen die hier komt net zoveel plezier beleeft aan deze site als ik tijdens het bedenken, ontwerpen en scripten ervan.

Maar wat is dan je doel ?
Simpel. Met FOK! wilden we de grootste jongerensite worden en dat is gelukt. Nu willen we graag daarbij ook nog eens de grootste weblog worden. Of dat ook gaat lukken hangt meer van jullie af dan van ons

Hebben jullie eigenlijk nog mensen nodig ?
Eigenlijk wel
Een flink deel van onze eventuele toekomstige medewerkers (onbetaald, geen laptop/gsm/auto van de zaak ) zal gewoon benaderd worden vanwege de door hun geplaatste submits, maar dat neemt niet weg dat je natuurlijk mag 'solliciteren' voor een plek als vaste weblogger (m/v), dagboekschrijver (m/v), columnist (m/v) of gewoon als lekkere babe die dagelijks mijn schouders komt masseren (v - reacties graag met foto('s) ).
Je mailtje mag je sturen naar danny@fok.nl.
Stuur hierbij wat gegevens van jezelf mee, en liefst ook een proefstukje. En geen nood, je hoeft niet op gesprek te komen (tenzij je vrouwelijk bent en er lekker uitziet ).
Voorwaarde is overigens wel dat je een beetje prettig gestoord moet zijn, redelijk ruim in je vrije tijd zit en bekend bent met internet

Maar ik word er dus niet voor betaald ?
Neuh. Als je foto me bevalt valt natuurlijk te praten over betaling in natura, maar buiten dat kunnen we je helaas geen salaris of secundaire (of zelfs primaire) arbeidsvoorwaarden aanbieden.

Kunnen we nog meer nieuwe dingen verwachten van FOK! ?
In ieder geval is dit een van de uitbreidingen van FOK! die gepland stonden. We zijn gegroeid, we groeien nog steeds en we willen natuurlijk blijven groeien zodat we jullie het beste, het leukste en het meest verslavende kunnen geven dat het internet te bieden heeft... Welke nieuwe onderdelen en sites daar nog deel van gaan uitmaken houden we nog even geheim

Veel plezier op FOK! namens de volledige crew, en natuurlijk namens mijzelf...