Spam SUPER GOEDKOOP OP VAKANTIE

Lars (RexomniuM)
Ondergetekende heeft ooit de fout begaan om zijn e-mailadres op een groot aantal verschillende sites in te vullen. Daarnaast heeft die lul ook nog eens zijn e-mailadres op zijn eigen website neergezet, als gebaar naar zijn drie hondstrouwe bezoekers.

Goed, foutje, kan gebeuren. Van fouten leert men, luidt een gevleugelde uitdrukking en het is een cliché, maar een waarheid als een koe. Ik heb ondertussen een nieuw e-mailadres genomen en het oude hou ik erbij als prullenbak, om af en toe in de stille uurtjes eens even lekker te kunnen lachen.

Dit bovenstaande is een lange introductie tot hetgeen wat ik eigenlijk wil vertellen. Hoewel ik het e-mailadres niet meer gebruik, kan ik me toch kwaad maken als er weer zo'n kansloos e-mailtje in wordt geflikkerd. Vooral als de betrokken personen op eenvoudige manier te achterhalen zijn.

Het gaat om dekortingclub.nl. Neem niet de moeite om erop te klikken, want je krijgt een lege pagina. Interessanter is de pagina die erachter steekt. Helaas is díe pagina ook offline gehaald, maar een mirror kunt u hier vinden. De mirror van het desbetreffende mailtje kunt u hier in een txt-bestand vinden (uiteraard is mijn eigen e-mailadres verwijderd, we willen tenslotte geen spam).

De kortingclub is in handen van het Arnhemse bedrijf Direct Teleservice. De persoon die het heeft geregistreerd heeft gaat door het leven als Drs. Frank Krepel, woonachtig in het centrum van het landelijke dorpje Renkum.

Frank heeft gespamd in opdracht van een meneer die een aantal huisjes van Landal Greenparks in eigendom heeft. Deze meneer, die helaas onbekend wilt blijven, heeft Direct Teleservice benaderd om ons internetters te belagen met dit soort tyfusmailtjes. Het laatste nieuwtje in deze kwestie is dat een zekere B. Minnen ook betrokken is bij Direct Teleservice, een bedrijf dat overigens al twee keer (één en twee) betrokken is bij zogenaamde spamruns. Nu wil ik aan jullie trouwe weblogbezoekers vragen of die naam, B. Minnen, bekend is bij jullie. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om jullie bevindingen hieronder te plaatsen? Ik ben jullie dan zeer erkentelijk.

Oké. Mijn excuses voor de ellenlange lap tekst, maar ik kan het niet korter weergeven. De oorspronkelijke research staat op Laatmenou.nl. Voor de url's moet je hieronder zijn.

Super goedkoop met vakantie *UPDATE*
Frank Kreper en Direct Teleservice
Frank Kreper ontkent!
laatmenou.nl