Downtime afterparty (#26)

SpuitElf
Het werkt allemaal nog niet helemaal zoals 't hoort, dus we doen er nog eentje om 't af te leren. Met 't forum gaat het steeds beter, frontpage wordt aan gesleuteld. Give it some time.
Quote:
Danny (Administrator) - woensdag 25 februari 2004 @ 00:10
Opper Goeroe - Kale Knakker

Heel simpel gezegd kunnen de webservers het niet aan. Zodra we overdag de site aan zetten zitten we binnen 4 seconden op het maximale aantal requests dat de server aankan en gaat de boel enorm traag worden. Kees is heel de avond bezig geweest met het verhelpen van een aantal problemen met de webserver, en breuls, highlander en ikzelf hebben voornamelijk gebenchmarked om zaken nog sneller te krijgen dan ze in weze al zijn.

Concreet houdt dit in dat we, tot we een goede oplossing hebben, de komende dagen met name overdag niet of heel moeilijk bereikbaar zullen zijn, en dat ook de komende dagen de site nog regelmatig uit zal staan aangezien wij er niet aan kunnen werken als de servers extreem overbelast zijn (voor de kenners: loads van ruim 400 en een permanente cpu belasting van 100%).

We werken nog steeds bijna 24/7 aan oplossingen en hopen nog steeds dat we binnen afzienbare tijd op een acceptabel niveau zitten vanwaaruit we de basis die we nu hebben kunnen uitbreiden.
Tot die tijd hopen we nog steeds op jullie geduld en steun in deze moeilijke periode

Spelletje voor tijdens het wachten:
stapelen


Groene Beestjes Chat