Paarsgepunte lans 24 procent langer tegenwoordig

Niet alleen het klimaat warmt op, ook de lengte van het mannelijke voortplantingsorgaan nam aanzienlijk toe. Dit blijkt uit een wetenschappelijk onderzoek dat werd gepubliceerd op de The World Journal of Men’s Health. In hoeverre de vele FOK!-ers met een lengte van +/- 30 cm aan paarsgepunte lans dit onderzoek hebben beïnvloed is niet geheel duidelijk.

Het onderzoek gebruikt metingen die tussen 1942 tot en met 2021 zijn uitgevoerd bij een totaal van 55.761 lanshouders. In 1992 was de gemiddelde lengte nog een beschamende 12 cm. In 2021 was dit inmiddels opgerekt naar een gemiddelde 15 cm.

FOK! begon officieel op 1 oktober 1999. Dus de aanname dat 22 jaar aan paarse gepunte lansen van 30cm zeer zeker een aanzienlijke bijdrage aan het gemiddelde hebben geleverd is niet zomaar even te ontkennen.

Veel minder significante oorzaken van de gemiddelde toename in lengte van de moderne spermatozoïden-injector aka babybazooka e.d. zijn pesticiden, levensstijl, voeding en verzorgingsproducten. Ook dat kinderen, onder andere door makkelijk toegankelijke porno, dicpic’s en dergelijke op internet en LGBTQ-indoctrinatie op de basisschool, al vroegtijdiger in aanraking komen met een intensere vorm van voorlichting wordt als een mogelijke oorzaak meegenomen. De veronderstelling is dat een eerder besef van het mannelijk geslachtsorgaan, de Lange Urine Leider (LUL), deze eerder en dus langer de tijd geeft om de groeifase in te zetten. In hoeverre dit het vrouwelijke geslachtsorgaan de Korte Urine Trechter (KUT) beïnvloedt is niet nader onderzocht.

Het is wel belangrijk dit goed te onderzoeken omdat een langere LUL niet per definitie een verhoging of verbetering in de vruchtbaarheid hoeft te betekenen. In hoeverre het vrouwelijke geslachtsorgaan, de KUT, zich aanpast aan de toename van LUL-centimeters, valt buiten de scope van dit onderzoek.