FOK! Wat een weer Extra! Leuk is het niet.

Hallo allemaal! 

Ik wil graag dank uitspreken voor mijn collega Jippie. Zij is het die is ingesprongen op momenten dat ik heel graag wilde uitleggen op de  meteorlogisch mooie momenten van de laatse dagen. Helaas lukt mij dat momenteel niet.  

Er zullen nu vast wel spelfouten insluipen, ongetwijfeld. Ik kamp momenteel met sterke hooikoorts. Niets bijzonders, maar ik heb in mijn 41-jarig bestaan nooit een allergische diagnose gehad.  Ik moet hier even mijn weg in vinden. Ik wist echt niet dat ik dat op mijn leeftijd nog kon ontwikkelen.

Ik moet hier even mijn weg in vinden, frustrerend is vooral dat je als je denkt dat alles oké is, gewoon je mensen wil bedanken die foto's insturen. 

Er zullen vast veel fouten inzitten in dit bericht. Het maakt mij niks uit of iemand het recht zet of niet. Het weer is mijn passie, en ja ik ben eigenwijs, maar als het moet ben ik er, maar ik kan gewoon geen garantie geven dat ik er op vaste tijden ben. 

Dit doet mij echt verdriet. Ik wist wel een beetje dat hooikoorts ververvelend kon zijn, maar ik heb zelf nooit gedacht dat je daar op 41 jaar nog kon ontwikkelen. 

Ik kom zeker terug, ik moet even hier mee leren omgaan komende weken. Ik type nu als een dronken-man, maar vooral uit verdiet, omdat ik niet kan geven wat ik wil. Je passie of hobby niet kunnen doen is heel erg naar, omdat je voor de rest best wel oké ben.

Ik zie nu inderdaad weinig tot slecht. Ik wil eigenlijk gewoon kwiijt aan de vaste lezers van het weerbericht, dat ik voorlopig niet kan geven wat ik wil geven. En dat is niet leuk.