Hoeveel kan een mens op een dag hebben?

Hoi!

Hoeveel slecht nieuws kan een mens hebben op een dag? Sigrid Kaag die opstapt als demissionair minister, waarbij ze uiteraard goed geadviseerd is door onze demissionaire premier Rutte. Ja, dat raakt ons land diep in het hart.  

Helaas was het zuur nog niet op voor deze dag. Je denkt dat het niet erger kan, maar blijkbaar dus wel. Ik durf het jullie het haast niet te vertellen en ik zit daarom ook echt met een brok in de keel.

André Hazes Jr heeft zijn concerten uit moeten stellen tot ergens in 2022. Ik weet het, dit wil absoluut niemand horen, maar ik voelde me als oprechte FOK-fan mijn plicht om dit met jullie te delen.

Gelukkig weet ik de ware reden en ik heb goede hoop dat dit waarheid zal worden.

Het geheim is: Hij is een duet aan het opnemen met dat andere ongelofelijke talent dat ons land voort aan het brengen is: Mart Hoogkamer. Het vergt nogal wat tijd natuurlijk om een dergelijk project te maken. Dus ik denk dat ze daar wel een jaar of 40 mee bezig zullen zijn. Helaas is er dan in de tussentijd GEEN gelegenheid om 'mooie' muziek uit te brengen. En waarschijnlijk is over 40 jaar mijn tijd wel geweest in dit aardse bestaan. Tja, je kan niet alles hebben in het leven. Ik zal blijven hopen dat het eerder zal zijn, maar of ik iets zal missen dan....

Eigenlijk hoop je stiekem in je hart dat ze een duet zoals onderstaand zullen uitbrengen. Ik denk echter dat dat een stille droom is.