FOK!ker phoenyx wil beroemd worden

Ja je leest het goed, beroemde FOK!ker phoenyx wil graag beroemd worden. Hij is daarom begonnen met filmpjes maken. Hier is zijn eerste filmpje: "Het is een poppetje van 1 van mijn kindjes gejat, die staat bij een wak in een glas met een ijstopping. Er zit gewoon water in en een luchtbel, voor beide moet je goed kijken om het te zien. Het is op verschillende manieren en hoeken opgenomen, eindigt met wat spektakel (bam, je gaat in 1 keer omlaag net als een rollercoaster)

Nou ja wat achtergrondinformatie, altijd leuk als het wel erg bekend wordt, er is wat geluid te horen op de achtergrond, dat is vooral de wind die op dit moment hard waait. Het is opgenomen in onze keuken, ik heb deze een beetje opgeruimd zodat ik wat ruimte had om het te filmen. Gefilmd zowel verticaal als horizontaal.

Fun fact: ik besefte me halverwege dat ik het eigenlijk niet verticaal moet filmen maar horizontaal, toen besefte ik mij ook gelijktijdig dat het daar nu een beetje te laat voor was dus vandaar dat ik er maar wat leuks mee ging doen, beetje mee spelen. Als het toch niet meer te redden is dan beter zoiets doen niet waar."

Namens de hele FOK!-crew succes met je carriere phoenyx!