Tom heeft een vuurwerkje afgestoken!

Het ene jaar steekt ons aller Tom een vuurwerkje af, het volgende jaar steekt hij zowaar een vuurwerkje af en daarna krijgen we ineens een pandemie op onze dak. Goed nieuws voor de liefhebbers en schijt aan de haters: COVID-19 of niet, Tom is er gewoon bij!

We hebben namelijk vernomen dat deze nieuwjaarsdoerak alweer de straat op is gegaan, ook al heerst er dit jaar een heus vuurwerkverbod. Dat mocht de pret niet drukken voor de meest geliefde en gehate adrenalinejunkie van het land: hij moest en zou zijn lef tonen.

Het ding gaat ook dit jaar weer alle kanten op, vermoedelijk is het ook nu een wondertol. We weten nooit hoe zoiets af kan lopen, misschien knalt 'ie wel! Een normaal mens zou het explosief niet zomaar oppakken, Tom probeert het toch even. "Au", inderdaad, want dat is heet!

Tom lijkt het gelukkig gewoon overleefd te hebben en dus wensen we hem en ook alle FOK!kers - de fans, maar vooral ook de haters die hier speciaal hun zure ongenoegen komen uiten - een uitstekend 2021, met de hoop dat deze wens een tikkeltje beter uit gaat pakken dan die van een jaar geleden.

Tom speelt met een bom