Zijn alle helden wit?

Aldith Hunkar, voormalig presentatrice van het welbekende 'Jeukjournaal' en, zoals bijna geheel het Hilversumse matras, deugdoos extraordinair, schoot vanmorgen uit haar panty!

Wat was het geval? Dat superfoute dagblad van 'fout Nederland', de Telegraaf, had het aangedurfd om op haar voorpagina foto's te publiceren van vier blanke, pardon witte, personen en die als 'de helden' te omschrijven tijdens de coronacrisis. Alles natuurlijk leuk en aardig maar deugdoosje Aldith miste direct de mensjes van kleur! Bit'tre tranen werden vergoten door juffie Hunkar en daardoor kon zij waarschijnlijk niet meer juist waarnemen dat zij, met haar idiote tweet, zichzelf behoorlijk te kakken zet als een super vooringenomen typetje. De ware aard van deze deuger werd door haarzelf hiermee onthuld!

Verder natuurlijk alle respect voor de Ware Helden van deze crisis; en het zou me werkelijk een giga Unox zijn of die nou paars, wit, groen, zwart, oranje, homo, lesbo, trans, links, rechts of gewoon een beetje anders zijn. Eenieder die zich inzet voor de ander in deze tijd van nood verdient ons grootste respect en zaniken over een foto in een publicatie om je eigen deug-e-penis te showen is gewoon heel erg zielig!