Finnen ook last van 'Finnen'

Het is alweer een tijdje geleden dat wij in ons land last hadden van 'Finnen'. De rol die zij speelden is nu blijkbaar overgenomen door 'Nederlanders met een migratieachtergrond' maar hoe zit het nu met die Finnen dan eigenlijk?

Een kijkje in het thuisland van de Finnen leert ons al spoedig dat het daar ook geen koek-en-ei meer is. Slechts 1% aan 'Finnen met een migratieachtergrond' blijkt daar verantwoordelijk voor zo'n 38% van de verkrachtingen. Een tamelijke grote oververtegenwoordiging, zo schijnt me toe. Nadat er eerst een gure, rechtse regering heerste (met de facistoïde partijnaam van een van de deelnemende partijen zijnde 'Ware Finnen') is er nu gelukkig een nieuwe tijd aangebroken waar een grote, linkse coalitieregering er in Helsiniki alles aan zal doen om het 'evangelie van het mulit-culturalisme' ook in dit guur-rechtse land te brengen. En dat het ook met de rechtsspraak in Finland best wel snor zit blijkt wel uit het feit dat een 'verlichte rechter' een 'Fin' vrijsprak van verkrachting van een 10-jarig meisje omdat zij vrijwillig had meegewerkt aan de sexuele handelingen. Ik wist niet dat D66 en GroenLinks ook rechters in Finland hadden maar blijkbaar dus wel!

Enfin, 'geniet' dus maar even van de beelden, gebracht door Paul-Josheph Watson, vanuit Finland. Spoedig zullen zij ook de weg naar de ondergang vervolgen die men in buurland Zweden al veel verder gegaan is ...