Beste momenten Trump 2019

Nu het jaar 2019 alweer langzaamaan op zijn einde loopt is het de hoogste tijd om eens terug te blikken naar de leukste momenten van 'God-Emperor' Donald Trump. Gelukkig heeft de erudiete en bescheiden weblogger Mark Dice dit voor ons gedaan dus is het voor zeven-en-een-halve minuut genieten (als je tenminste een Trumper bent).

Voor de tegenstanders slechts het advies om niet te kijken: we komen al zowat om in juliie 'liberal tears' en ik vrees voor je gezondheid als je deze 'triggerwarning' van mij in de wind slaat. Dus vooral niet kijken!

Toch nog even een soundbite eruit gehaald (omdat ie zo fenomenaal is) op 4:40:

"And your father was never considered smart, he was never considered a good senator, he was only a good vice-president because he understood how to kiss Barack Obama's ass!"

Dit gaat natuurlijk over de (meest waarschijnlijke) Democratische tegenstander van 'The Trumpster' in de aankomende presidentsverkiezingen van 2020 'Creepy Joe' Biden!

Het vooruitzicht om nog eens vijf jaar van deze 'Eindbaas der Eindbazen' mee te mogen maken en daarmee het globale waterpeil te zien stijgen door alle smeltende sneeuwvlokjes en 'liberal tears' doet mij bijna zelf in tranen uitbarsten! Allen een voorspoedig 2020 toegewenst waarbij ik mag hopen dat jullie nog vaak zullen genieten/je zult ergeren (doorhalen wat niet van toepassing is) aan de heerlijke fratsen die deze Gigant der Giganten zal uithalen!