Antifa de baas in Portland?

Ditmaal weer een filmpje van Karl Benjamin, beter bekend onder zijn 'nom de plume' Sargon of Akkad'. Hierin wordt het lafhartige en gewelddadige optreden van het, naar fascisme neigende, Antifa in Portland getoond aan de wereld. Hoofdpunt is het molesteren van de onafhankelijk journalist Andy Ngo, zoon van bootvluchtelingen uit Vietnam en zelf uit te kast gekomen als zijnde homofiel! Maar omdat Andy eerlijk is in zijn verslaggeving, en de ware aard van Antifa pleegt te verslaan in zijn thuisstad Portland, staat hij bepaald niet in een goed boekje bij het gespuis van Antifa!

Alsof zij het zijn die het voor het zeggen hebben in Portland wordt Andy gemolesteerd, 'getracteerd' op 'milkshakes' (die heel wat minder onschuldiger blijken te zijn als je zou verwachten: een mengsel van sneldrogend cement dat hevige huidirritatie opwekt wanneer ze daarmee in contact komt) en raakt hij zijn apparatuur kwijt. Ook verderop wordt vermeld dat Andy al vaker in niet zo vriendschappelijk contact kwam met het gajes: ditmaal dan met mace, een stevige vorm van traangas. En de politie? In Portland is de linkse Democraat Ted Wheeler de baas en bepaald, samen met het hoofd van de politie, waar er opgetreden wordt.

Waar de prioriteiten hiervoor liggen bij Ted Wheeler wordt wel duidelijk: Antifa heeft 'carte blanche' om zich gewoon als 'rulers of the city' uit te leven op de plaatselijke bevolking. Verkeer wordt omgeleid, burgers worden uitgelokt en eigendommen beschadigd. Eén afzetting vindt zelfs plaats bij een ziekenhuis. Het mag allemaal van 'liberal Ted' want het zijn zijn vriendjes! Portland is hard op weg om net zo'n 'shithole city' te worden als San Francisco; eeuwig zonde hoe deze prachtige steden vervallen tot vrijhavens waar het geteisem van Antifa de dienst lijkt uit te maken! Hoe lang wordt dit nog getolereerd?