FOK!ker I. heeft sjans op 3FM

Hoewel 3FM zeer magere luistercijfers heeft, zo mager zelfs dat er grappend wordt gezegd dat ze zich moeten hernoemen tot 2,9FM, is er nog steeds veel leuks te beleven op dit etherstation. Een van de betere jocks is Kevin, die ma-vr van 0.00-2.00 presenteert.

Kevin heeft besloten dat het een leuk idee is om IRC weer te gaan bezoeken, dus heeft hij bij lichtsnel, dat onder zeer dubieus bewind staat van Chaosje, aangeklopt om de chat (3fm.nl/chat) weer nieuw leven in te blazen. Hij kan natuurlijk veel beter voor FOK! kiezen, zoals onder andere Domien, Veenstra en Ekdom dat ook deden destijds. Moet er wel wat gedaan worden aan nachtelijk registreren natuurlijk. Sinds kort hebben enkele FOK!kers ook die chat ontdekt, waaronder I.

Tijdens deze uitzending was YSA te gast. In de chat werd er al snel een leuke dame-alert de deur uit gedaan, lang leve de webcam! YSA is de artiestennaam van Isabelle van Beek, die ook nog eens een stukkie goed kan zingen. Naast dit alles wist ze ook te vertellen dat ze vrij snel verliefd wordt en heel veel mensen interessant vond. Dit was een reden voor I. om eens brutaal te gaan doen en zijn openingszin voor te leggen. De openingszin was zo goed, dat ze een 10 kreeg van YSA. U kunt die ontknoping hier terug luisteren:
https://instaud.io/2rUm

Met dank aan de submit van: Naatje_1.

Heb je ook een leuk filmpje, verhaal of foto? Druk dan HIER op!