Verkleedfeestje? Koop een negerpak!

Binnenkort toevallig een verkleedfeestje? Ga je naar een concert van NWA? Of heeft je partner een fetisj? Doe dan eens gek en koop een negerpak!

"In een negerpak voel jij je thuis op elk feest! Van een te gek Back to Africa themafeest tot een Adam & Eva verkleedfeest, een neger pak is superstrak!

In een negerpak kruip jij op elk feest in de huid van jouw grote helden. Van Mohammed Ali tot James Brown, in de neger kleding van Feestkleding 365 speel je elke zwarte grootheid na!

James Brown is dead? Ik dacht het toch niet... Die man is springlevend! Tenminste, als jij in een stoer neger kostuum van Feestkleding 365 naar dat Meesterlijke Muzikanten themafeest gaat. Met een te gekke opblaasgitaar als accessoire maak je deze unieke outfit compleet! Knappe jongen die met een mooier pak op de proppen komt...

Neem ook wat leuke vrouwen of meisjes in mooie jurken of andere flower power kleding of 70's kleding mee als groupies, en het feest barst pas echt los. Van raggae tot funk, alles kan wanneer jij in zo'n origineel negerpak naar die party toe gaat!

Trouwens, ook als foute feestkleding is zo'n neger outfit geschikt. Want in sommige pakken lijk je wel erg op een voormalige dictator uit Libie.... Of wat dacht je van het superfoute zwarte vette lapdanser pak? Dat dikmaak kostuum is pas echt vet! Kortom, naar welk feest je ook gaat, het wordt pas echt top, als jij in je negerpak langs bent geweest!" aldus feestkleding365.nl.

Dus sla snel je slag, voordat Sylvana er lucht van krijgt!

Negerpak
Negerpak, voor op feestjes. Gelukkig hebben ze ook gewoon Indianenpakken, want dat kan wél gewoon.