WoensdagCulinair #3 Vis is een goede optie

WoensdagCulinair banner

Elke woensdag komt hier een selectie te staan van diverse kookvideo's en kooktips van het web. 

Heb je zelf ook een kookvideo of heb je leuke tips? Deponeer ze tussen de reacties. 

  

  

Kabeljauw bereiden.

    

Herman laat zien hoe je een zalmpje kan bakken.

   

Zelf een visje fileren? 

   

Visje schoonmaken en in de oven bereiden.

   

Zeebaars in een zoutkorstje.


Kabeljauwfilets uit de diepvries met anjovis.

   

Sliptongetjes.


   

Forel roken op de barbecue.


Visje 'En papilotte'. Een oude Franse bereiding, eenvoudig gezegd "In een zakje" . klinkt moeilijker dan het is.

   

Kibbeling. Een beslagje maken met bloem, bier, eigeel, peper en zout, vlak voor het frituren roer je opgelkopt eiwit en gesmolten boter door het beslagje heen. Dan de stukjes vis er doorheen halen en 5 minuten frituren op 170 graden.