Hallo iedereen!

Misschien hebben sommige van jullie het al te horen gekregen of gelezen, maar ook ik mag mezelf een weblogger noemen. Ik denk niet dat iedereen mij kent, daarom stel ik me even kort voor.

Ik kwam 31 juli vorig jaar voor het eerst op FOK!. Voornamelijk omdat ik me verveelde op werk, maar dit liep zoals sommige van jullie zullen herkennen al snel uit de hand. Het duurde niet lang of ik kwam ook na werktijd op FOK! rondkijken. Je kunt mij voornamelijk vinden in ONZ, maar af en toe ook in KLB en (ja het is echt waar) CRE.

Naast FOK! heb ik uiteraard ook nog hobby's. De twee grootste zijn eigenlijk skateboarden en speciaal biertjes drinken met mijn vrienden, maar daarnaast doe ik ook graag aan surfen en speel ik af en toe gitaar. Verder luister ik qua muziek veel uiteenlopende dingen, van techno (echte techno, niet die tegenwoordige deephouse hipster-techno), tot aan oude hip-hop.

Ik hoop dat jullie mijn aanstaande weblogjes een beetje kunnen waarderen. Oh, en even voor de duidelijkheid, ik ben niet de broer van werkman. Ik houd overigens ook niet van politiek, maar mijn username komt van een liedje van Doe Maar.

Groetenn van politiekman