FOK!ker van de dag: johannes_vermeer

FOK!ker van de dag

Sinds 2010 op FOK!, post veel in VBL en is daar sinds kort ook Moderator van. Ook houdt hij veel van nasi en Jessica Alba. Ik heb het natuurlijk over johannes_vermeer, vandaag is hij FOK!ker van de dag, want dat verdient hij! In dit interview met deze jonge god krijg je meer over hem te weten!

Hoi johannes_vermeer, hoe gaat het op dit moment met je?
Nou, het gaat allemaal prima met mij, dus ik ben klaar voor een paar pittige vragen van jou Fylax! 

Fijn! Wie is johannes_vermeer en wat doet hij in het dagelijks leven naast FOK!?
Oh sjonge, we krijgen een diepeinterview! Ik ga er eens goed voor zitten. Ik zou mezelf omschrijven als een bescheiden bigstar. Deze bescheidenheid houdt in dat ik niet naast mijn schoenen ben gaan lopen ondanks enkele baanbrekende successen op culinair gebied. Ik snap dat je wil weten wat ik nog meer doe, en als de nieuwe Ivo Niehe weet jij dat ook uit mij los te krijgen, ik studeer geschiedenis, normaal gesproken een pretstudie maar op het moment besteed ik er toch wel een groot deel van mijn tijd aan. Maarrrrrr, er is natuurlijk ook genoeg tijd om te FOK!ken en af en toe een biertje te klappen samen met enkele zéér sympathieke FOK! users en Ties02. 

Wat is er zo speciaal aan jouw gerechten?
Vooral mijn nasi is erg geliefd in binnen en buitenland, zelfs Yvonne lust er wel pap van. Dit gerecht is namelijk erg toegankelijk en in het Nasi a la Johannes topic wordt stap voor stap uitgelegd hoe je ook als minder getalenteerde chef dit heerlijke gerecht op tafel kunt toveren. Niet te verwarren met Nasi a la Iwanius overigens, dat hoe dan ook bereid dient te worden in een keuken waar het lijkt alsof orkaan Karina uhh Katrina er net overheen is gegaan. 

Ik hoop dat de lezers jouw lekkere nasi zelf ook gaan maken! Het ziet er heel lekker uit. Wie is of zijn jouw favoriete actrice(s)?
Nou, dat vind ik een erg sterke vraag, ik zal even nationaal beginnen en dan ga ik voor Jennifer Hoffman, ook wel bekend als JenniferGodin. Bij het grote publiek kan zij bekend zijn vanwege haar optreden vorig seizoen in Wie is de Mol. Voor wie dit vergeten is wijs ik graag op dit smaakvolle filmdocument dat ik vorig jaar persoonlijk heb samengesteld van de vele hoogtepunten van Jennifer #neverforget. Users met smaak zullen de gekozen muziek ook erg kunnen waarderen. Internationaal gezien is mijn favoriete actrice Jessica Alba. Dit allround talent, bekend om haar vele glansrollen en elegante fotoshoots waar de lieflijkheid van af straalt is een groot voorbeeld voor mij (ik denk voor velen) en bovendien een zeer aantrekkelijke dame. Op het internet zijn diverse gifjes van haar te vinden, ik stel voor dat jij als interviewer een paar leuke uitkiest en in de weblog verwerkt. De views zullen ongetwijfeld tot ongekende hoogte stijgen. Een bekende film waarin Albagodin schitterde is Sin City en Sin City 2. Naar de laatste ben ik nog geweest met GGMM, dat was heel gezellig en na afloop aten wij een reep Bros chocolade. Héérlijk.

Wat zou je doen als je een half uur lang opgesloten zou zijn met Jessica Alba?
Ik zou ervoor zorgen dat we samen in slaap vallen want in onze dromen kunnen we voor eeuwig bij elkaar zijn.

Met wie zou je een keer naar de bios willen gaan, welke film en waarom?
Ik wil niet met GGMM want die praat me teveel tijdens de film, ik zou dolgraag een keer naar de film gaan met Paxcon. Het enige probleem is dat hij maar één genre leuk vindt en dat is de Middeleeuwse film zoals hij dat altijd zelf zegt, maar toen waren de camera's nog niet uitgevonden dus ik zit een beetje met een probleem wat dat betreft. Maar dat geheel terzijde!

Hoe ben je Moderator geworden en hoe bevalt het?
Ik ben gevraagd om moderator te worden, waarschijnlijk konden ze niet langer heen om mijn overweldigende kwaliteiten. Het is natuurlijk speculeren maar ik vermoed dat Ambrosius, het brein achter het SPT forum mij heeft voorgedragen in de hoop dat ik in de toekomst zijn collega word bij TDF, wat ik van harte toe zou juichen. Vind jij wielrennen ook leuk Fylax? Jij kijkt zeker alleen TDF? Oh sorry ik ga offtopic, ik kap al. Het is echt 450 om mod te zijn, ik kan het je zeker aanbevelen. Vooral het riante salaris en de bonus die ik aan het eind van de maand krijg per genote post zorgt ervoor dat ik genoeg centjes overhoud om heerlijke speciaalbiertjes te klappen in Groningen.

Fijn dat je het zo naar je zin hebt! Wat zou je doen/veranderen als je een dag Admin zou zijn?
Dan zou ik in de algemene voorwaarden laten opnemen dat FOK! een democratie is en vervolgens hard lachen om mijn eigen grapje. Eigenlijk wat ik altijd doe dus. 

Wat hoop je nog te bereiken in het leven? Wat is je doel?
Ik hoop dat er ooit een weblogje aan mij wordt gewijd, verder hoop ik ooit met Kaneelstokje te koken en samen met hem het Nasi a la Johannes kookboek uit te brengen. Ook wil ik dolgraag op vakantie naar Dublin. En als jij toevallig een meet & greet met NickGod kunt regelen zeg ik daar ook geen nee tegen (of het hier om de welhaast legendarische Nick van der Velden van FC Groningen of een andere NickGod gaat laat ik in het midden). Nick Carter 

Ik weet niet of ik een meet & greet met degene die jij opnoemt kan regelen, wel kan ik een meet & greet met Nick Fylax regelen. Verder krijg je nu een weblogje die helemaal over jou gaat, dus die dingen kun je al van je to-do lijstje afstrepen. 
Je bent zeker welkom in Groningen, ik weet toevallig dat Paxcon een bed heeft waar jij prima inpast. Wel als je 18+ bent, anders gaan er nog wat rare roddels over Pax circuleren en dat wil ik niet. 

Met welke FOK!ker of FOK!ster zou jij wel een beschuitje willen eten en wat zouden jullie dan gaan doen?
Ik wil met Etsu nog wel eens van een exclusief hawaiiaans biertje genieten en met Karina zou ik graag nog een keer wijn uit pak halen (om dit pak vervolgens bij de kassa al half leeg te hebben gezopen uiteraard). 

Wat wil je nog zeggen tegen de lezers van de Weblog? 
Eet elke dag een appel, anders word je kaal. En ik wil graag nog een shout-out doen naar mijn petekind Pjohannes de vogel, en mijn naamgenoot vis Johannes 8 van GGMM. Plus een minuut stilte voor vis Johannes 1 t/m 7 die jammerlijk zijn verdronken of opgegeten door een schildpad. 

Als laatste vraag: Wat wil je weten van de persoon na jou? 
Ik wil wel weten of hij/zij de heilige Groningse blaarkop een warm hart toe draagt. En of darten wel of niet een sport is. 

Jessica Alba 1Jessica AlbaJessica Alba
Jessica Alba


VlagDankjewel johannes_vermeer voor het interview, je bent een gezellige jongen. Ik hoop dat je ooit een meet & greet krijgt met Jessica Alba. Dat moet vast lukken! 

Bedankt voor het lezen! Wat vond je van het interview, en wie moet de volgende FOK!ker van de dag zijn? Laat het weten in de reacties!