Stem 18 maart: JEZUS leeft!

Jezus Leeft

18 maart mogen we allemaal weer naar de stembus, dit keer voor de provinciale staten. Ikzelf mag dit keer voor het eerst stemmen dus zat mijzelf een beetje te verdiepen in de verschillende partijen en las hun partijprogramma's. Ik wil jullie allemaal aanmoedigen om te stemmen op de gekkies van Jezus Leeft!

We gaan weer leven volgens de Bijbel, Jezus geeft natuurlijk de beste adviezen (je zus gister ook). Naakt? Ho maar, de prostitutie wordt afgeschaft en naakt in het openbaar is taboe.

Drugs worden verboden zodat we samen allemaal in een gezellig land kunnen leven, want wie zit er nou te wachten op Gino die een jointje klapt, dan wordt Gino gelijk depressief natuurlijk en dat willen we niet. Echtscheidingen moeten niet meer kunnen, want dat hoort ook al niet.

Dit was een hele hoop nee, niet en taboe. Wat we gaan invoeren is thuisonderwijs! Ouders moeten hun kinderen weer zelf gaan onderwijzen, strak plan toch? De evolutietheorie is onzin! Helemaal niks van waar, we moeten onderwijs baseren op de Bijbel, onze kinderen gaan we waarheden leren.

Er gebeuren ook te veel ongelukken in het verkeer, voortaan buiten de bebouwde kom nog maar 50 km/h, want anders rijd je Vera en Solin die buitenspelen van hun sokken. Is je vriendin gister verkracht? Nee, ze krijgt geen abortus. Ieder kind heeft recht op een leven. En als laatste moeten feesten voor jongeren verboden worden, daar komt toch alleen maar gespuis op af..

We gaan allemaal stemmen op JEZUS leeft, een geweldige partij!

Toch?