De beste Carnavalshits

Het is weer de leukste tijd van het jaar, namelijk: Carnaval! Alle mensen onder de rivieren trekken weer hun gekste kleren aan en gaan lekker los. En bij Carnaval hoort natuurlijk Carnavalsmuziek! In dit item krijg jij de beste Carnavalsmuziek te horen! Alaaaaafff.

We beginnen met wat klassiekertjes, het is tijd voor de Polonaise Hollandaise (van Arie Ribbens) van hier tot Oeteldonk!

Geen carnaval zonder dit nummer, Bloemetjesgordijn! Dat zou ik wel willen zijn, van het plafond tot aan het raamkozijn! Jaja, een bloemetjesgordijn! Geweldig.

Ook deze klassieker hoort in het rijtje thuis van de beste Carnavalsmuziek: 's Nachts na tweeën van de Havenzangers!

En nou die hendjes de lucht in, en kijk me lachend aan! 

Genoeg klassiekers, het is nu tijd voor nieuwe carnavalsmuziek. Het is de favoriet van Fylax dit jaar: Wakker met een biertje van Lamme Frans, op de melodie van Wijsje in mijn Hoofd !

Ook een mooi carnavalshitje, en vooral ook heul grappig. Vanaf nu zingt elke nicht van Heerenveen tot aan Maastricht: Onno, mag ik je toyboy zijn?

Ook de Snollebolelkes hebben weer een nieuw carnavalsnummer met een lekkere dancebeat, Alaafrojack!

 Tot slot nog twee leuke en gezellige nieuwe carnavalshits. De een gemaakt op de melodie van I'm an Albatraoz, de ander op Sexy als ik Dans van Nielson. Alle remmen los, want ik ben sexy als ik schrans!

Welke carnavalshit is voor jou de beste/leukste? Laat het weten in een reactie!
De weblog wenst jullie allemaal een fijne carnaval! Alaaf!