User van de dag: Paardlants - in de cel.

Onze grote forumvriend Paardlants, voorheen nog Koelants, moest de cel in omdat hij een boze Marokaan - die met een honkbalknuppel een vriend wou meppen - heeft verwond. Toen de Marrokaan aangifte deed kon onze vriend beroep doen, toen hij dat niet deed ging die de cel in. Nu, een ruime twee weken later, heeft hij een dagboek voor ons; hoe is het nou om in de cel te zitten?

Lees hier het topic van Paardlants of lees verder voor een kort interview.   Houd de weblog goed in de gaten voor het eerste deel van het dagboek.

User van de dag is eigenlijk gewoon een interview met een user die vaak op FOK! komt, maar jij hebt recentelijk ook 15 dagen gebromd. Hoe zou je die 15 dagen in 2 woorden omschrijven?
Unieke Ervaring

Wie is Paardlants en wat doet hij in het dagelijks leven naast posten op het forum?
Op het moment geniet ik als 27-jarige van een ww-uitkering. In september ga ik een studie volgen voor 'wegtransport planner' en hoop in de tussentijd nog een baan te vinden in de wegtransport.

Je heette eerst Koelants. Had je verwacht dat je tegenwoordig als Paardlants door het leven zou gaan?
Nee. Ik had kwam gewoon omdat ik die avond een jointje te veel had gerookt en was in een melige bui, en toen met dat paardenvleesschandaal schoot me ineens die 'grap' binnen.

Gedraag je je op FOK! anders dan in het echte leven?
Ik ben wat losser op FOK!, in het 'echte' leven kan je helaas niet alles zeggen zonder direct een stomp op je oog te krijgen

Wat vind je het beste item of topic op heel FOK! aller tijde?
Pfff.. geen idee eigenlijk. Dan zal ik toch wel kiezen voor de welbekende reltopics

Wat zou je doen als je naam voor een dagje rood zou zijn?
Tetten weer toestaan.

Met welke FOK!ker of FOK!ster zou je een beschuitje willen eten en naar user zou jij een cola flesje willen gooien ( :’) )?
Haha, Ik ben niet zo moeilijk, zal met iedere FOK!ster wel een beschuitje willen eten, mits niet eruit ziet als een vet zwijn  En dat colaflesje? Nee, laten we dat maar niet meer doen

Als je morgen op een terrasje zou zitten en er komt weer iemand met een honkbalknuppel, wat zou je dan doen?
Wegrennen is het beste, maar denk dat ik gewoon hetzelfde zou doen. Op zo'n moment denk je toch anders.

De vorige User van de Dag wou dit weten: Stel je wint een ton, waar zou je dat aan spenderen?
Daar zal ik een leuke auto voor kopen, en mijn huis leuk voor inrichten en uiteraard ff een tijdje relaxt leven. 

En als laatste, maar toch belangrijke vraag, is het patat of friet?
Vroeger toen ik in Brabant woonde zei ik friet, toen ik naar Utrecht verhuisde keken ze altijd zo moeilijk toen ik friet zei, dus was toen al gauw overgestapt naar het woord Patat, en dat zeg ik nu ik in Brabant woont dus ook nog steeds.

Patat dus