Klessebessen over voetbal

Wist jij, weblogbezoeker. Dat je ook gezellig kan klessebessen, ook wel slowchatten over voetbal op FOK! Jaha, dat kan! Namelijk in de voetbal slowchat op het FOK!forum. Ik ben eens deze voetbalkroeg binnen gelopen, of de vaste klanten er wat over konden vertellen. Je moet weten, ik was best een beetje zenuwachtig. Je weet natuurlijk maar nooit, hoe deze hooligans reageren op een weblogger met de naam Paul. En dan ook nog eens FC Utrecht supporter.

Ik deed de deur open en liep gespannen naar binnen. Ik vroeg trillend wie mij wat kon vertellen over de voetbal slowchat. User 'Napoleonfour' wist mij deze geschiedenisles te geven: "De VBL SC is opgericht op donderdag 19 januari 2012 @ 01:03:51 door Stokstaart (we miss you! ) dit is een van de beste en gezelligste SC's van FOK!. Kun je niet tegen een stootje? Get the fuck out right now! Wij trollen en schelden elkaar verrot and not a single fuck is given, uitdelen en incasseren dat is het motto. Wij zijn een hechte groep, wij zijn musketiers, één voor allen, allen voor één!"

Ik ben wat verder rond gelopen in de kroeg en sprak 'Cara': Ik ben hier de vrouwenversierder. Naast hem zat zijn mattie 'DonRaja': "ik ben hier het belangrijkste persoon en ben geliefd door iedereen." Opeens kwam daar een breedgeschouderde man aan met blauwe kleding en een blauw hoofd. Dit moest wel een moderator zijn. Het was 'GGMM' hij zei: "DonRaja is de minst belangrijkste persoon en niemand mag hem echt."

Ongelovelijk wat een mannen zitten hier. Wat zijn ze populair! Hee en daar zit 'Tyron': "het is geen geheim dat iedereen mij aanbidt en posters van mij op zijn kamer heeft." Nou, nou, nou. Dit moet wel een uitzonderlijke plek op het forum van FOK! zijn. Wil je zelf eens meepraten over voetbal, vrouwen of over van alles en nog wat? Klik dan gewoon even HIER!