De slechtste albumhoezen aller tijden

Op deze website is een lijstje te vinden van de slechtste albumhoezen aller tijden. Uiteraard zijn er nog meer sites. Ondanks dat de hoezen slecht zijn, hebben een paar albums toch wel leuke muziek. Dank aan 3rdRock voor de link.

Als eerste wat uit het lijstje behoorlijk opvalt, is de hoes van "The Handsome Beasts" getiteld "Beastiality" uit 1981. De band maakt heavy-metal muziek en komt uit de UK. Ik vind hem eigenlijk wel lekker klinken!

Nog eentje wat enorm opvalt is "The Handless Organist" met als titel "Truly A Miracle Of God". Als je de muziek hoort klopt de titel wel. Zet je volume iets zachter als je dit wil luisteren.

Bij het luisteren van een willekeurig liedje van deze album, was alles mij al gelijk duidelijk. In 1989 heeft "Millie Jackson" een pikante album gemaakt met een hoop "liedjes" waar veel in gescholden wordt. Het album heet ook niet voor niets "Back To The Sh__t!".

Wat zou de agent van "Kevin Rowland" gedacht hebben tijdens het verzinnen van een CD hoes? Of zou Kevin dit zelf gewild hebben? De album is uitgebracht op CD in 1999.

Weet jij een slechte album hoes wat in dit rijtje bij kan? Plaats hem hieronder.