[FOK!@] Het Gouden Televizier-Ring Gala

Met trots gepresenteerd: een nieuw video-item op FOK!, waarin René (MrManiak) en Martijn (Beaudelaire) de leukste evenementen bezoeken. Gewapend met een FOK!-microfoon en een camera maken zij een amusant, maar informatief sfeerverslag. Als vuurdoop bezochten ze de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.

Tussen Novum en Radio 1 kregen zij vele bekende Nederlanders voor de camera. Onder andere Hennie Huisman, Linda de Mol, Horace Cohen en FOK!-held Alberto Stegeman kregen de witte microfoon onder hun neus. Ze hebben moeten vechten voor een goede plek bij de rode loper en het aantal journalisten was enorm. Sommige beelden kunnen hierdoor 'dynamischer' dan normaal overkomen.

Helaas waren de mannen van Voetbal International niet aanwezig bij het Gala, dus hebben ze de altijd sympathieke Johan Derksen niets kunnen vragen. Zij gaven de voorkeur aan het maken van hun eigen programma tijdens de uitreiking. Wees trouwens niet bang dat René en Martijn FOK!tv gaan vervangen, Stefan blijft gewoon FOK!tv maken.

De leader is gemaakt door Hans de Jonge van OculusFilm.