Goedemorgen

Iedere ochtend buigt Driek Oplopers zich over het nieuws om daarna een lastige vraag te stellen. Vandaag over GroenLinks en het milieu.

Op mijn brievenbus zit zo’n sticker. Dat ik geen ongeadresseerd reclamedrukwerk wil. Want ik vind dat zonde van het papier en het milieu. Desondanks heb ik toch zo nu en dan reclametroep van twijfelachtige pizzaboeren en schoorsteenvegers.
 
Tot mijn verbazing vond ik gisteren een folder van GroenLinks in de bus. Dat ik op ze moest stemmen. Omdat milieu belangrijk is. Dus de milieupartij heeft maling aan de sticker op mijn brievenbus, en gooit een folder bij mij naar binnen. Gedrukt op niet-duurzaam geproduceerd papier ook nog. Want dat keurmerk over duurzaam hout staat er niet op. Voor een milieupartij is dan natuurlijk beschamend.
Kan Jolande Sap mij even laten weten, wanneer ze om milieutechnische redenen haar partij opheft? Want iedereen die het milieu een warm hart toedraagt, ziet nu dat zelfs GroenLinks zich als het er echt op aan komt, weinig aan het milieu gelegen laat liggen.