Prijsvraag: Win een Gorillamobile Yogi

 

Drie weken lang mag FOK!weblog in samenwerking met Gorillamobile.nl elke week een leuke gadget weggeven. Dit is de tweede week van deze actie en deze week kun je één van de twee Gorillamobiles Yogi voor je iPad winnen.

Joby introduceert daarnaast twee nieuwe Gorillamobile producten die het gebruik van je iPad nog leuker maken. Deze producten zijn vanaf eind januari beschikbaar. FOK!kers die meedoen aan deze prijsvraag kunnen de eerste gelukkige bezitters worden van een van deze producten. De producten van Joby zijn vooral bekend van de verschillende Gorillapods voor cameras in alle soorten en maten.

De flexibele benen, bekend van de diverse Gorilla-producten van Joby zijn nu toegepast in deze iPadhouder waardoor je met de Yogi je iPad overal aan kan bevestigen en stabiel ophangen. Van het keukenkastje tot op schoot! Zo lees je je iBook op de bank, dankzij deze Gorillamobile in een perfect gepositioneerde stand voor de prettigste weergave, of hang je je iPad gemakkelijk aan de keukenplank om je favoriete kookprogramma op de iPad te presenteren. Doordat de beentjes afneembaar zijn kun je eenvoudig van portretstand naar landschapsstand switchen, of de poten volledig verwijderen om de iPad in het frame in je tas mee te nemen. Wees creatief en ervaar de uitgebreide mogelijkheden. Gorillamobile Yogi voor iPad is verkrijgbaar vanaf eind januari 2011 en heeft een adviesprijs van: €49,95

Hoe kun je meedoen?: Dat is heel simpel, vertel ons in de reacties waarom jij een van deze Gorillamobiles Yogi voor iPad wilt winnen. Meedoen kan tot en met vrijdag 28 Januari.