Dobbelsteenavontuur: Oostenrijk

De vakanties zitten erop en het wordt tijd om na te genieten. Dan middels foto's of leuke reisverslagen. Deze zomer ging onze Travel-mod UIO_AMS weer op een dobbelsteenreis. De dobbelsteen bepaalde dat Oostenrijk het doel moest worden.

Op ons mooie forum kun je zijn complete reisverhaal lezen. Wij pakken er één dingetje uit: de weblog-opdracht.

Op een mooie woensdag in juli bepaalde de dobbelsteen dat onze Travel-mod moest gaan Zorbing-en. Of zoals hij het zelf omschrijft: "Tof. Heb altijd al in een plastic bal van een berg af willen rollen..."

Ach, het had altijd erger kunnen zijn. Een paar dagen later is het dan eindelijk zover. Onze held mag gaan Zorbing-en. 

"Bij de dames van de hotelreceptie vragen we naar meer informatie over zorbing in Flachau, maar helaas komen alleen meewarige blikken ons toe. Costa probeert het op een andere wijze: 'Het is een soort van extreme sport.' Niet dat de dames daar veel wijzer van worden, maar we hebben ons nu wel gepresenteerd als een stel durfals."

Dit is het eerste deel van de weblogopdracht:

Wat? Hebben ze een zwak excuus gevonden om deze opdracht niet te doen? Doen ze net alsof ze enorm teleurgesteld zijn? We zullen het nooit weten. Maar sportief als ze zijn, zijn ze op zoek gegaan naar een mooi alternatief.

En het alternatief is geworden: zomer-rodelen. Of zoals UIO_AMS zegt: "da's ook een manier om een berg af te gaan..."

Kijk en geniet van zomer-rodelen. Dit schijnt dus de langste zomer rodelbaan in Europa te zijn. Ze hebben dus wel een mooie uitgezocht.

Ze hebben hun afkeer voor kabelbanen overwonnen en ze hebben zich naar beneden gestort. Respect voor beide heren! Vergeet niet het complete en erg leuke reisverslag te lezen op ons forum!

Volgend jaar weer een dobbelsteen-reis?